Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Christmas Gifts Guide


Christmas is right around the corner and what is a Christmas without giving gifts and showing love that way? Something still is, but is not complete, so I bring you six ideas for the Christmas holidays to make your dearest ones happy. See and shop these six gift ideas above. ^ For more text, translate on your language and read it below. ˇ
_______
Božić koji nam dođe kao drugi rođendan je odmah iz ćoška, a šta je rođendan, mislim, Božić bez darivanja i pokazivanja ljubavi tim putem? Nešto i dalje jeste, ali nije potpun i prštajuć od sreće, zato vam donosim šest ideja za Božićne i Novogodišnje praznike da usrećite sebi drage osobe. Da olakšam stvar, ako znate osobu koja obožava filmove, da kuva ili čita knjige onda imam idealne poklone. Imam idealne poklone i za osobe koje pišu dnevnik, čekaju baš duugo autobus ili pripadaju nekom fandomu. Nadam se da će vas se neki predlog dopasti i završiti u rukama neke vaše drage osobe.

Happy Shopping & Packing,
Jasmina Di, x.

1. Movie Night Baes
Ako poklanjate ovaj poklon, onda ga lepo odmah i iskoristite. A šta je poklon? To je jedna tegla puna raznih slatkiša, znači, bombona, čokoladica, keksa itd. Prođite marketom i uzmite ono najbolje. Ubacite i ono što nikad niste probali. Uz to narežite omiljene filmove osobe kojoj poklanjate ovaj poklon, Božićne filmove ili film koji oboma znači nešto ili prvi film koji ste odgledali zajedno. Što se tiče čarape, trenutno ne mogu da se setim kakve veze ima sa poklonom, ako se setim napisaću, a ako ne, ostaće ovo, hah.

2. Bus, I don't care anymore
Da, ovo je poklon za osobu koja mora da čeka autobus na minus nekom broju. Ako znate neku osobu koja mora da čeka bus već u 5h, a redovno se smrzava, želim da joj poklonite termos gde će moći da sipa kafu ili čaj (jer za to služi, ne?), rukavice da greje ruke, kape nema, ali može i ona i šal. Najvažnija stvar ovde je šal jer ćete ušiti inicijal imena te osobe. Stavite se na njeno mesto i recite mi, zar vam se srce ne greje na samu pomisao da imate šal sa inicijalom svog imena od drage osobe?

3. I'll Take You To Another World
Bili veliki ljubitelj knjiga ili ne, svakome dobro dođe da pročita neku knjigu. One nose poruke, savete i životne lekcije. Ukoliko poklanjate knjigu, obavezno napišite i posvetu, a uz poklon dodajte i mirišljave sveće, slatke čarape, kutiju čaja i čajne kolačiće. Kada već šaljete osobu u drugi svet, neka joj i ambijent bude takav.

4. Baking Love & Happiness
Pokloniti svoje vreme nekome je najdragoceniji dar koji možete dati. Ja predlažem porodicu. Okupite se i zajedno ispecite kolače. Slikajte se, stvarajte uspomene, razvijte te slike. Sledeće godine ponovite isto to. Novo slikanje, nove uspomene, nove slike. Sledeće isto to. Stvorite tradiciju i neka traje godinama. Tu je i pismo. Napišite pisma porodici i prijateljima i recite koliko ih volite, koliko vam znače... staromodno je, ali ima veliku vrednost i definitivno je bolje od sms ili fejs poruke.

5. Everything On Time
Za devojke koje vole da beleže važne stvari i detalje iz svog života uvek će obradovati novi dnevnik, rokovnik ili planer. Sada kada dolazi Nova godina posebno, a ako uz to poklonite još i samolepljive papiriće i washi trake... ma biće na sedmom nebu. Ali nikako nemojte da zaboravite ni hemijsku. Jedna lepo ukrašena, drugačija i jedinstvena će biti pun pogodak. Psst, Deda Mraze... ja se prijavljujem za ovaj poklon.

6. Piece Of Them
Pripadati nekom fandomu je izuzetna stvar. Imati nešto njihovo je još izuzetnije i tu je čar ovog poklona. Za sve one osobe koje pripadaju nekom fandomu savršen poklon će biti parfem i cd-e sa njihovim pesmama. Narežite pesme, odštampajte sliku i napravite unikatni cd-e. Ukoliko je neka glumac/ica u pitanju, narežite seriju/filmove gde glumi. 

Bonus: Collect da Collection
Za sve ljubitelje kozmetike i mejkapa najsavršeniji poklon će biti šminka, naravno. Malo ovoga, malo onoga, ma stanite, ne. Zamislite jednu celu kolekciju ruževa... u toj čarapi iz prvog predloga (da je iskoristim, ha). Ali samo zamislite celu kolekciju. Naravno da to ne mora da bude baš ona kolekcija od 12 ruževa, može i ona u kojoj se nalaze tri.
_______

6 коментара:

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...