Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rose Quartz & Serenity


You may remember the photo I published on @TheFashionSpell instagram 8 weeks ago about color of the year. As you may know, Pantone every year choose color of the year and this year that's Rose Quartz and Serenity. 
Rose Quartz is a persuasive yet gentle tone that conveys compassion and a sense of composure. Serenity is weightless and airy, like the expanse of the blue sky above us, bringing feelings of respite and relaxation even in turbulent times.
_______
Razmišljala sam da li da napišem ovaj post ili ne, ali na kraju sam ipak odlučila da to uradim. Ako pratite @TheFashionSpell na instagramu onda se sećate ove slike od pre 8 nedelja. Naime, Pantone svake godine objavi boju godine, a ove godine izabrali su ne jednu, već dve. U pitanju su rose quartz i serenity tj. bebi roza i nešto jača bebi plava boja.
Rose Quartz je ubedljiv ali nežan ton koji prenosi saosećanje i osećaj sabranosti, a Serenity je bestežinski i vazdušast kao prostranstvo plavog neba iznad nas, donoseći osećaj predaha i odmora čak i u turbulentim vremenima.

Shop Rose Quartz:

"Bez obzira da li su u mekoj ili tvrdoj podlozi materijala, uparivanje Roze Quartz i Serenity donosi mir i opuštanje. Bilo da je mat, metalik ili sjaj, kombinacije ovih boja se lako spajaju sa drugim srednjim tonovima, uključujući zelenu i ljubičastu, bogatu braon i sve nijanse žute i roze. Za više sjaja dodajte srebrnu ili tople svetle boje." - Pantone

Shop Serenity:


Da li vam se dopadaju boje?
_______

7 коментара:

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...