Essence Haul


Poseban post za to šta sam kupila tokom svog snepovanja moram da napišem. Odavno nisam pisala new in postove, a to je nešto što želim da promenim. Uskoro ćete saznati šta imam na umu i to možda već od početka 2017. godine, ako ne i od sledećeg meseca. Što se tiče ovog new in posta, kupila sam tri stvari, a to su karmin, olovka za usne i senka za oči dok sam olovku za oči, koju vidite gore na slici, ubacila naknadno. Uglavnom, o svakom proizvodu posebno možete pročitati u nastavku posta.


Prva stvar koja mi je zapala za oko za koju sam znala da moram stopostotno da imam je ova siva metalik senka. U poslednje vreme postajem opsednuta tom bojom tako da je ona za mene bila must-have. Planiram čak i da obučem nešto tako za doček Nove, a do toga ima ravno 50 dana! Ona je u nijansi 11 pod nazivom tiffunny, a Essence je opisuje kao super laku i dugotrajnu.


Drugi proizvod je sheer & shine karmin crvenkaste boje u nijansi 03 pod nazivom BFF. Ovaj karmin sam prvenstveno uzela drugarici za rođendan, ali dogodio se splet nesrećnih okolnosti kada je duvao (kako sada vidim) neki jači vetrić i oborio karmin na knjigu. Karmin se malo oštetio, a stranica knjige je dobila malenu šaru. Dobra stvar je ta što sam i sebi planirala da uzmem isti ovaj karmin tako da mi je ovo dobro došlo jer sada mogu odmah da ga nosim, a njoj ću uzeti drugi. Yeey?


I za kraj, tu su olovka za usne i oči. Olovka za usne je u nijansi 12 pod nazivom wish me a rose i iste je nijanse kao i karmin jer tako je to kako obično biva. Uz kupljen karmin mora da se kupi i olovka za usne iste nijanse, zar ne? Što se tiče olovke za oči, ona je u nijansi 25 pod nazivom say hi light i uglavnom je koristim kako bi vizuelno povećala oči. Obično koristim belu, ali na predlog sestre ovog puta sam uzela ovu. Šta vi mislite koja je bolja?

Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda? 
_______

11 comments:

  1. Predivni proizvodi , reci li da li je dobro pigmentisan karmin , tj koliko slojeva je potrebno da se vidi?

    Beba, www.bebagottel.com | Instagram | Facebook

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) To je sheer karmin što znači da bi trebao da bude slab i da se malo vidi, ali meni je sasvim dovoljan jedan sloj da bi se video.

      Delete
  2. Isključivo te nijanse nisam isprobala ali essence mi je odličan brend i koristim ga redovno :) xx Maja
    https://majasmuffin.blogspot.si

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako budeš imala prilike, možeš da isprobaš. Odlično je. :)

      Delete
  3. love the lipstick
    http://retromaggie.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  4. Nisu moje boje, ali koliko dugo pratim tvoj blog znam da je to ono što tebi najbolje stoji!

    Novi post: http://redheads-diary.blogspot.hr/2016/11/interliber-2016-snapchat-photos-ponovno.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crveni karmin i svaka takva nijansa je pogodak za mene, hehe. Hvala ti. :)

      Delete
  5. Super slike.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ReplyDelete
  6. Mnogo mi se svidja post. Nekako mi se najvise svidja olovka za usta posto sam njima odusevljena i ta njih imam samo rijeci hvale, tako da ti preporucujem da isprobas i ostale ❤️❤️❤️

    http://imagenes_tristes554.blogspot.ba

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫