Lip Balms I'm Currently Using (Labellino, Avon, Baby Lips, Velnea, Rosal)


Nega usana je izuzetno važna pogotovo kada je prelazni period i zato o njima moramo brinuti kako ne bi došlo do isušivanja i pucanja. Tu brigu pogotovo moram ja da vodim jer su moje usne izuzetno osetljive i bukvalno moram da im posvetim 24/7 vremena. To i nije tako strašno kada se sve drži pod kontrolom, a i volim da stalno imam nešto namazano pa mi to ne pada tako teško. U ovom postu vam pišem o top pet balzama koja trenutno koristim i delim sa vama svoje mišljenje o njima.
_______
Lip care is extremely important especially when it's a transitional period and therefore we must take care of them to prevent them from drying out and cracking. I especially have to take care because my lips are extremely sensitive and I literally have to devote 24/7 time to them. It's not so scary when everything is under control, and I like to have something greased all the time, so it doesn't feel that difficult. In this post, I'm writing to you about the top five lip I currently use and share with you my opinion.



Labellino | Vanilla Cakepop
Ovaj balzam mi je jedan od omiljenih i vrlo rado ga koristim. Glavni razlog je što je od vanile pa samim tim miriše na vanilu, a svi znamo da je ja obožavam. Da, moram to svaki put da napišem. Jako je prijatan i nežan, a da ne pominjem preslatko pakovanje i oblik. Međutim, ono što sam primetila jeste da se brzo upija što znači da je odličan kao baza za neki karmin pogotovo jer nema boju, ali daje sjaj. Ako želite da nosite samo njega to je već loše jer bi morao na svakih nekoliko minuta ponovo da se nanosi. Meni to ne odgovara jer sam navikla da skoro uvek imam nešto namazano, a tu je i #bigfact da što se više maže to se brže troši. 
_______
This balm is one of my favorites and I'm very happy to use it. The main reason is that it's of vanilla so it smells like vanilla and we all know that I adore it. Yes, I have to write it every time. It's very pleasant and gentle, not to mention the cute packaging and shape. However, what I have noticed is that it absorbs quickly which means that it's great as a base for some lipstick especially since it has no color but gives it a glow. If you want to wear it alone it's bad as it would have to be reapplied every few minutes. That doesn't suit me because I'm used to almost always having something smeared, and there is #bigfact that the more it's smeared, the faster it consumes.


Baby Lips | Candied Mint
Pakovanja baby lips balzama nisu nešto baš posebno, ali da su dobri u svom poslu - to zaista jesu. Ovaj balzam pod nazivom candied mint iz kolekcije Mint To Be sam kupila jako davno i svi znate koliko je stajao upakovan, lol. Pa, konačno sam ga otpakovala i miriše predivno, a u pitanju je naravno menta. Na početku balzama se nalazi srce što je veoma kul i lepo, taj detalj mi se baš mnogo dopada, ali žao mi je što nestane već pri prvom korišćenju. On ostavlja slabu crvenu nijansu, blago hladi i pecka usne i čini ih mekanim i hidriranim. Definitivno bih ga kupila ponovo, a to me ni ne čudi jer obožavam baby lips kao i red lips.
_______
Baby lips balm packages are not something special, but are they good - they really are. I bought this balm called candied mint from the Mint To Be collection a long time ago and you all know how much it stood packed, lol. Well, I finally unpacked it and it smells wonderful, and of course it's mint. At the beginning of the balm there is a heart which is very cool and nice, I like that detail a lot, but it's sad because it disappears after the first use. It leaves a faint red shade, cools slightly and makes lips soft and hydrated. I would definitely buy it again, which isn't surprising since I love baby lips as well as red lips.


Avon Care | Jasmine & Vitamin E
Priča ovog balzama ide tako da ih je nekoliko bilo u ponudi i da mi je ovaj najprimamljivije izgledao pa sam ga zato i odabrala. Međutim, nije mi se baš nešto dopao (čitaj: miris), ali je okej. Svakako ga koristim i moguće je da će ili biti prvi potrošen kako bih što pre završila sa njim ili će biti poslednji potrošen jer radije koristim ostale. U svakom slučaju će kad-tad biti potrošen.
_______
The story of this balm goes like this: several lip balms were on offer and this one seemed the most appealing to me, which is why I chose it. However, I didn't really like it (read: smell), but it's okay. I certainly use it and it's possible that it will either be spent first to end it as soon as possible or be last spent as I prefer to use the others. In any case, it will eventually be spent.


Velnea Young | Pink Shine
Volim velneu pa sam tako morala da kupim ovaj balzam i isprobam ga. On je rozikaste boje, ali na usnama je skroz providan. Potajno sam se nadala da ima šljokice i zaista u sebi sadrži sitan gliter tj. diskretni sjaj kako se vidi na usnama. Ali opet, ni to ne vredi jer ima neki miris koji mi se čas dopada, čas ne dopada. Stvarno ne znam u čemu je stvar, lol.
_______
I love velnea so I had to buy this balm and try it out. It's pink in color, but completely transparent on the lips. I secretly hoped it had sequins and really contained a tiny glitter ie. a discrete glow as seen on the lips. But again, it's not worth it either, because it has a scent that I sometime really like, and sometime really doesn't like. I really don't know what's the thing all about, lol.


Rosal | Macaron Strawberry
Poslednji je rosalov balzam koji se nalazi u pakovanju kao macarons i to je baš fora. Upravo zato sam ga i kupila jer sa tom rozom bojom i pakovanjem izgleda preslatko i neodoljivo, bukvalno baš kao pravi macarons kolačič koji je svima vama sigurno odlično poznat. Ovaj balzam dolazi u tri varijante, a ja sam uzela od jagode koji miriše na slatko i na sirup od jagoda. Tekstura je malo masna i dosta se zadržava na usnama, ali hidratacija i nije na nekom zavidnom nivou pa ga ne bih kupila ponovo.
_______
The last is rosal's balm, which is packaged as macarons and is just so cool and unique. This is exactly why I bought it, because with that pink color and packaging it looked cute and irresistible, literally just like a real macarons cookie that everyone is surely familiar with. This balm comes in three varieties, and I picked strawberries that smell sweet and of strawberry syrup. The texture is a little oily and is quite lingering on the lips, but the hydration isn't at some enviable level so I wouldn't buy it again.

_______

16 comments:

  1. Nisam koristila ova labela, ali svi ih hvale i kazu da su savsena. :)

    ReplyDelete
  2. Koliko ja uživam u tvojim postovima!Slažem se da je nega usana izuzetno bitna i dopadaju mi se proizvodi koje si spomenula.Macaroon imam i ja i definitivno nije najbolja stvar na svetu,ali iskrena da budem kupila sam ga zbog pakovanja(citaj-zrtva marketinga...).Fotke su divne,tekst si divno napisala,nemam reci...svaka cast,kao i uvek!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Ijao, obožavam labela i nekada davno prije 2 - 3 godine, kada sam tek otvorila blog radila sam kolekciju labela i to je danas najčtianiji post na mom blogu. I dan danas sam opsjednuta labelima i baš sam se obradovala kad sam vidjela post. Sve proizvode koje si navela sam isprobala, rosal makaruns mi se sviđa samo mirism i jer je masan, ali kao što kažeš, hidratacija i nije nešto. Sjajan post i preeedivne fotkice♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. That macaroon one is so so cute! What a fabulous design. I'm glad you've been able to find different lip balms that work well for you.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  5. Such a great post! Thank you so much for sharing this post!

    ReplyDelete
  6. Post je zanimljiv i odlično si opisala prednosti i mane svih proizvoda. Meni je najbolji utisak, nakon čitanja posta, ostavio Baby lips balzam i djeluje mi odličan.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Baš dobar post,vidim da se više macaroon iz Rosala nigde ne prodaje. Baš sam htela da ga kupim ❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Dugo nisam bila na tvom blogu iz nekog nepoznatog razloga i moram da pohvalim tvoje fotografije jer su me oduševile koliko su profesionalne! ❤😊 Baš mi se sviđa post i mogu ti reći da sam već dodala Babylips balzam za usne i labellino posle tvojih pozitivnih utisaka. 💕

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete
  9. Iskreno nisam fan labela, mozda zato i vecito kuburim sa suvim usnama, ali moram da kazem da ova izgledaju zanimljivo i da su fotografije sjajne. ❤

    ReplyDelete
  10. Obozavam labela, iz Avona sam koristila i bilo mi je super! Super post draga!!!

    ReplyDelete
  11. Labellino se dopada i meni. Divno pakovanje i fino neguje :*

    ReplyDelete
  12. Nisam probala ni jedan od ovih, ali izgledaju veoma zanimljivo.
    Trenutno koristim Carmex.

    ReplyDelete
  13. Mnogo volim balzame za usne i uvijek uživam u kupovini i isprobavanju novih. Hvala na preporukama, ove još nisam isprobala ali bih definitivno voljela isprobati neki od njih!

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  14. Iskreno, ja ne koristim druga labela sem orginalnog. Samo je on kod mene u upotrebi, ali drago mi je što sam mogla i o drugim pročitati ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫