Kirsten Collins: Ne zaustavljajte se na spoljašnjoj lepoti, već kopajte po svojim srcima!


Connect with Kirsten

Today it's a little throwback to first post in my blog archive which is interview with Kirsten Collins. All about interview and who actually is this pretty girl, you can check out here. Anyway, this is first TFS interview and I hope there will be so much more! If you're interested to give an interview, contact me to jasminaxdimitri@gmail.com.
_______
Ako bacite pogled na arhivu bloga, videćete da je prvi post intervju sa jednom fenomenalnom devojkom. Međutim, taj post je samo na engleskom, pa sam se odlučila za mali throwback na srpskom. Dan kada sam pitala Kirsten za intervju (i ona pristala) je bio jedan veoma značajan dan za The Fashion Spell blog, pogotovo jer je on još bio u fazi nastajanja i da kažem, još nije bio 'stao na noge'. Takva stvar je zaista velika za blog, a bila je i za mene jer sam uspela iz prve.

Ko je Kirsten Collins?
Kirsten je devojka koja se najviše fokusira na muziku, ali se ponekad pojavi i u jutjub videima svoje porodice u raznim izazovima. Pored cover muzike koju stvara, Kirsten takođe snima i svoje originalne pesme. Neke od njih su Hi-Five, Don't Let GoOne i Anti Gravity među kojima je učestvovao i njen brat Christian Collins (WeeklyChris). Među tim pesmama, trebala je da se nađe i Pretty Face na kojoj je i baziran ceo intervju, ali iz nekog razloga nije objavljena. Pobedila je na Miss Teen Calgary World 2012. godine i glumila je u Rust filmu 2010. Što se tiče intervjua, pitala sam je o novoj pesmi, gde pronalazi inspiraciju, njene savete o lepoti i još po nešto! Uživajte!

1. Možeš li mi reći nešto o sebi?
KC: Ja sam Kirsten Collins. Ja sam Kanadski umetnik. Apsolutno volim hranu i mogu da jedem kao ničiji biznis. Imam prsten nevinosti, da ostanem nevina do svoje prve braćne noći. Imam 20 godina. Lol.

2. Kada sam čula tvoju pesmu One bila sam oduševljena! Imaš neverovatan glas! Sada ćeš izbaciti novu pesmu, Pretty Face. Šta možeš da mi kažeš o toj pesmi? Kako je bilo snimati muzički video?
KC: Hvala ti!! Pretty Face je jedna od onih pesama gde trebaš biti svoj. Gde trebaš uzimati kontrolu i prikazati se kako želiš da se prikažeš, kao i ne dozvoljavati drugima kako te gledaju da utiče na to kako vidiš sebe. Nekako mi je bilo dosta da mi ljudi govore šta je pravo ili ispravno ili šta oni misle da je savršeno, pa sam napisala ovu pesmu za ljude da pogledaju unutar sebe i da se ne zaustavljaju uvek na njihovoj spoljašnjoj lepoti, već da stvarno kopaju po svojim srcima ko su oni i kako vide sebe. Očigledno imam standarde kao i ostali, ali to je moja zabavna pesma da dozvoli rast u sebi da se desi, kao što sam se borila sa toliko mišljenja.

3. Pričajući o lepom licu.. možeš li mi reći svoje savete o lepoti? Šta sadrži tvoj mejkap za svaki dan?
KC: Haha, ovo je moj problem. Ne znam šta najviše čini mejkap! Svakodnevno učim od svoje mlađe sestre. Da budem potpuno iskrena, ne nosim mejkap dnevno. Većinu dana ne nosim mejkap, ali ako bih morala da kažem moja dva favorita, to bi bila maskara i ona stvar što ide ispod oka, a kada želim da idem na sve to, volim smash box cc kremu.

4. Znam da si tekstopisac, takođe, i moram da te pitam gde pronalaziš inspiraciju? Kada si napisala prvu pesmu?
KC: Moja inspiracija dolazi iz ličnih događaja ili osećanja, drugih priča i od Boga. Prvu pesmu ikada koju sam napisala je bilo kada sam imala 6 godina. Haha, pevala sam o svojoj braći i o dečku koji mi se sviđao. Zvala se 'Take Me To The Moon' (Povedi Me Na Mesec). Bila je prilično mala melodija, ali vidi, napisala bih oko 8 stihova koje sam imala. Moja mama je uvek bila tu da mi pomogne da je suzim i na sreću, to sada mogu da radim sama.

5. Imaš dva brata i jednu sestru. Kako je bilo odrastati u velikoj porodici kao što je tvoja?
KC: Svidelo mi se i, očigledno, bilo je izazova u tačkama. Ali ne bih ih menjala nizašta na svetu. Oni su mi pomogli da postanem ovo što jesam i naučili su me mnogo o deci i kako biti odgovoran.

6. Ko su tvoji muzički idoli? Kada bi mogla da sarađuješ. ko bi bila ta osoba?
KC: Moji muzički idoli bi trebali da budu Mariah Carey, Celine Dion, Christina A, Neyo, Michael Jackson, Whitney Huston, Kim Walker, Misty Edwards...

7. Sada, osim tvoje sposobnosti da pevaš, pišeš pesme, plešeš i glumiš, šta još možeš da radiš 
Koji je tvoj skriveni talenat?
KC: Haha, pa mogu da radim sve što zamislim. Volim četvorotočkaš, volim da vozim i da se ne bavim muzikom, sigurno bih se trkala automobilima. Dobra sam sa decom. Mogla bih verovatno da budem klovan. Hmmm, ne znam, imam mnogo skrivenih talenata, kao i svako drugi otkrivam ih usput.

Photos | Instagram

5 STVARI KOJE KIRSTEN VOLI
burger. zeleni čaj, šoping, sunce, smeh 

5 STVARI KOJE KIRSTEN NE VOLI
krzno na sebi, lizanje, bubuljice, hladnoću , većinu ribe 

5 REČI KOJIMA KIRSTEN OPISUJE SEBE
energična, nasmejana, jaka, razigrana, osoba koja voli

Kako vam se dopao prvi TFS intervju? Da li ste čuli za Kirsten?
_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

8 comments:

  1. Thanks so much for your visit on my blog. Of course we can follow each other, I'm following you 194:) http://bysinkj.blogspot.com/ https://www.facebook.com/ladyludatischenko?ref=aymt_homepage_panel

    ReplyDelete
  2. Great interview, i like it!!

    ReplyDelete
  3. Prvi put da cujem za nju,bas cu pogledati njene izvedbe cini se kao uspjesna i stvarno je lijepa :)
    Cestitam na tom uspjehu,pogotovo jer je bilo tek na pocetku tvog blogovanja.
    Pratim te xx

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫