Current Beauty Obsession: Sheet Face Masks


Moja nova trenutna opsesija i apsolutno je OBOŽAVAM. U pitanju su sheet maske za lice koje nanosim pred spavanje kako bih se dodatno opustila, a dok deluje čitam knjigu u pdf verziji ili gledam jutjub videe svojih omiljenih jutjubera. Koristim jednu do dve nedeljno, to zavisi od raspoloženja i obaveza, ali sada u doba korone koristim samo jednu i jedva čekam da prođe ova pandemija kako bih, pored svega ostalog, kupila nove maskice. Da li imate neku da mi preporučite? Ove gore što vidite na kolažu, neke od njih trenutno imam dok mi se druge nalaze na listi želja. Uglavnom, planiram da započnem novi serijal na storiju, a to je isprobavanje i prvi utisak efekta maski. Šta mislite o tome? U svakom slučaju planiram da napišem post gde će biti sve recenzije.
_______
My new current obsession and I absolutely ADORE IT. It is all about the sheet face masks which I apply before bed to relax, and while it's absorbing I read the book or watch the videos of my favorite youtubers. I use one to two a week, depending on availability and commitment, but now since it's corona time I only use one and can't wait for this pandemic to pass to buy new masks and other necessities. Do you have any face mask to recommend to me? These above on collage are some that I currently have while others are on my wishlist. I plan to start a new series on insta stories, which is to try and get the first impression of masks. What do you think about it? Anyway, I plan to write a post where all the reviews of masks will be.
_______

8 comments:

  1. Jaooo... jedino što mogu reći za ove maske jest da su fantastične! Obožavam ovu žutu milch&honig i jednu plavu od aloe vere! Odlične su *-*

    Blog:Turist²

    ReplyDelete
  2. I love face masks as well. This is definitely a great time to focus on skin care routines!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Sheet maske su i meni jedna od trenutnih opsesija i ogromna zanimacija dok sam u karantinu,jer na sreću imam drogeriju na minut od kuće.Preporučila bih ti Balea Calm Coco i Avocado&Honey kao i M Beauty maske za podočnjake i penušavu za lice.Takodje je i meni Baleina od bele čokolade na listi želja ali nigde ne mogu da je nadjem....

    ReplyDelete
  4. I want to prove some face masks that I have at home these days!
    HAPPY WEDNESDAY AT HOME
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. I love face masks as well! I'm obsessed with mud masks but I'm excited to try these :)

    Perla Lifestyle Blog

    ReplyDelete
  6. Moj osnovni utisak je da su mi male. Velika glava, valjda. Ali do sada sam probala samo jednu i taj utisak je za sada preovladao. Definitivno cu probati i ostale.

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫