Monochromatic Magic


Ćao, Spell fam! Napolju sija sunce i to mi je konačno dalo motivaciju da sednem i napišem postove koje sam isplanirala još za decembar i januar. Znam da nisam jedina na koju sunce tako deluje zato hvala suncu što ruši blokadu. Jednostavno kada nastupe praznici plus još hladno vreme nekako mi je teško vratiti se produktivnosti. Uz to, desile su se neke stvari koje su me skroz demotivisale aka korona, kvar fotoaparata (zato nema ni novih jutjub videa) i problemi sa kreditnim karticama. Znate sve ako me pratite na insta jer sam pisala tamo, pa zato neću ovde, ali eto ukratko. A vi kako ste, šta radite?

Monohromatska magija iliti odevne kombinacije u crnoj i beloj boji i cut-out detalji su predstojeći trendovi za proleće/leto. Igrajući se modom, slučajno sam ih ubola ovim outfitom, a evo šta i kako sam ukombinovala. Nosim belu rolku za koju bih rekla da je must-have za svaki garderober, polka dot haljinu kao top koju ste videli u Polka Dots, Hearts & Bees outfitu, zarinu dugu crnu suknju koja se fenomenalno uklopila pa deluje kao da nosim haljinu i za kraj prsluk jer je ipak tada bilo malo hladno.




Choker: Nakit Jelenica/x | Necklace: Bulgari | Top(dress): H&M Belt: Gucci | Skirt: Zara | Boots: H&M | Bag: Guess

Da li volite monohromatske kombinacije?
_______

2 comments:

  1. This is such a beautiful outfit! I just love the accessories. Those layered necklaces are really gorgeous.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Your outfit featuring the polka-dotted H+M dress as a top paired with the black Zara skirt looks very fashionable, and the jewellery you accessorised it with looks pretty.
    Great look!

    https://full-brief-panties.blogspot.com/2020/12/best-wishes-for-coming-year.html" rel="nofollow">my blog
    my YouTube
    my Twitter

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫