Potrošeni Proizvodi | Jun (Empties)

Ćao, Spell fam! Nadam se da ste raspoloženi za potrošene proizvode jer je opet vreme za njih. Za ovaj mesec sam potrošila osam proizvoda što znači da sam oborila rekord. Sve ukupno, od početka godine, sam potrošila 31 proizvod. Sada ima najviše balea proizvoda, jedan je moj favorit već neko vreme, a neke ću kupiti ponovo. Saznajte o kojim proizvodima je reč u nastavku posta.

O balea Candy Kiosk kupki za telo sam vam pisala na instagramu, miriše na sladoled od vanile i to taako realno. U početku mi je miris bio neobičan, ali kasnije sam se navikla. Super je kupka, pogotovo za leto. Pošto je limited edition, nije više dostupna, ali u dm-u možete naći neku sa identičnim mirisom. Ovo je drugi potrošen proizvod iz Candy Kiosk kolekcije, ostala su mi još dva.

Čula sam dosta pohvala što se tiče ovih proizvoda pa sam odlučila da ih probam i mogu reći da uopšte nisu razočarali. Imaju zanimljiv koncept korišćenja i mislim da su ove ampule idealne za putovanja jer ne zauzimaju puno mesta, a trajale bi 7 dana ako se koriste po jedna dnevno tj. 14 dana ako bi se ponela dva pakovanja.

Balea Vitamin C ampule su me mnogo oduševile i sigurno ću ih kupiti ponovo. One ujednačavaju ten i pružaju koži sjaj. Pošto moje lice voli vitamin c, efekat je bio odličan i odmah sam rešila da ću kupiti opet (mada mogu sada serum). Mirišu na pomorandžu što je pravi užitak, po meni je to veliki plus, takođe se brzo upijaju i ne ostavljaju tragove. MUST-TRY!

Ampule u plavom pakovanju su mi se isto dopale, ali malo manje od Vit C. One ublažavaju bore nastale zbog suve kože i pružaju hidrataciju. Primetila sam malu pozitivnu razliku, ali nisam baš toliko zadovoljna. Možda bi bilo bolje da sam koristila još jedno pakovanje. Definitivno ću probati tako. Mada, i ne može da mi radi nešto na licu kada nemam bore.


Još jedna baleina kupka sa realnim mirisom, ovog puta na kolačiće - Soft Cookie. Sličnost je neverovatna, ali meni je miris bio previše pa mi se i nije toliko dopala. Sve ostalo je kao i kod svake njihove kupke, ne izaziva iritacije, niti crvenilo, a lepo neguje. Zanimljivo mi je da isprobavam kupke sa ovakvim mirisima, pa jedva čekam nove jer retko kupim iste, osim žutih favorita.


Tekstura (kao i bočica) Mr. Black anti-aging seruma je nešto najlepše što sam koristila, a morate i vi priznati da izgleda jedinstveno i luksuzno. Za to su zaslužne 24k zlatne čestice koje rade magiju podmlađivanja još iz doba Kleopatre. Ovaj serum je gelast, bez mirisa i baš, baš dugo traje. Moje lice je odmah na početku počelo da reaguje na formulu što mi se mnogo dopalo i definitivno bih ponovo koristila serum. Jedina mana je ta što ostavlja masan finiš, ali kome ne smeta, onda se ne može zameriti. 


Ovaj babylove šampon je moj favorit i uvek ga kupujem iznova već nekoliko godina. Blag je i bez jakog mirisa, ali kosu opere fenomenalno. Čini je nežnom i mekanom, bude kao bebina - sjajna i svilena. Najviše volim da ga koristim leti, ali obavezno rotiram i koristim druge šampone. Mada, dok mi je opadala kosa posle korone koristila sam samo njega i mogu reći da mi je pomogao. Takođe je dobar za ispucalu kosu i protiv peruti. Formula je pravo blago upakovana u plavu bočicu.


Labellino Vanilla Cakepop lip balm sam toliko intenzivno koristila samo da ga što pre potrošim. Kupljen je jako davno pa nisam želela da propadne. Lepo neguje usne, brzo se upija, daje blag sjaj, miriše na vanilu. Stvarno odličan balzam za usne. Više o njemu možete pročitatu u ovom postu. Ne znam da li još uvek ima da se kupi, ja lično nisam viđala po rafovima.



Za kraj je ostao još jedan balea proizvod, a u pitanju je aqua roll-on za predeo oko očiju. Kupljen je po preporuci, pre toga ga nisam ni primećivala. Služi za kožu kojoj nedostaje vlažnost - hidrira, rashlađuje i zateže. Najblaže rečeno - smanjuje tamne kolutove ispod očiju i podočnjake. U početku nisam primećivala nikakvu razliku, ali kada sam prestala sa korišćenjem efekat je bio evidentan. Po meni, ovo je jedan od proizvoda koji se mora imati u rutini nege lica.


Koliko proizvoda ste vi potrošili ovog meseca?
_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

2 comments:

  1. Steta za kupku sa mirisom sladoleda od vanile sto je nema vise😌

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫