Dvorac Bisingen | Vlajkovac


Ćao, Spell fam! Bisingen je četvrti dvorac u Srbiji koji sam posetila i on je, fun fact, najstariji od svih koje sam obišla. Zar to nije fascinantno? Mada, baš zbog toga je u jako lošem stanju (kao i to što su digli ruke od njega) ali možete zamisliti kako je samo lep bio. Dvoumim se da li njega ili dvorac Špicer stavim na prvo mesto kao najlepši, šta vi mislite? Uglavnom, ovaj dvorac se nalazi desetak kilometara od Vršca, pored glavnog puta, trenutno je napušten i preti mu urušavanje. Upoznajte ga u nastavku.

Dreamy LBD


Ćao, Spell fam! Kao i svi, ponekad i ja imam dane kada "nemam šta da obučem" i tim danima uglavnom biram neutralne boje kao što je crna, jer sa njom ne možete pogrešiti i jer uvek izgleda classy. Autfit u današnjem postu je uniforma koja uvek radi i koji možete nositi bilo gde. U pitanju je crna mala haljina i blejzer. Da li se slažete sa mnom? Uglavnom, moram pričati sa vama o ovoj haljini.. opisala bih je sa dreamy jer je tako savršena. Ima sve što ja volim - karnere, cirkone, sheer. Ona je bukvalno haljina mojih snova i vrlo sam srećna što je imam. Sinsay uvek pogodi u metu, zato imam toliko puno odeće odatle. Literally obsessed.

Potrošeni Proizvodi | Avgust/Septembar (Empties)

Ćao, Spell fam! Novi post o potrošenim proizvodima je konačno tu. Za avgust nisam pisala jer sam imala samo jedan proizvod, pa sam čekala da prođe septembar kako bi ih bilo više. Sada ih ukupno ima četiri što opet nije puno, ali je svakako bolje od jednog. Ja sam stvarno loša u ovome, lol, pa se opet pitam kako drugi potroše gomilu proizvoda? Otkrijte mi tajnu... 

Mosaic | OUTFIT


Ćao, Spell fam! Još jedna sezona jeseni je pred nama i ja joj se mnogo radujem, kao i uvek. Jedva sam je dočekala, i baš zato sam prvog dana ove najlepše sezone morala obući suknju koja me oduševila na prvi pogled (i koja čeka svoj trenutak već nekoliko meseci). Imam već nekoliko ideja sa čime sve mogu da je nosim pa budite sigurni da ćete je viđati još. Možda u posebnim postovima, a možda u postu outfit ideja, baš kao što sam napravila za rainbow džemper. Dok ne upadnem u beige mood i ne krenem sa standardnom jesenjom paletom boja donosim vam još malo šarenih outfita. Stay tuned.