Potrošeni Proizvodi | Februar 2023 (Empties)


Ćao, Spell fam! Kraj februara znači da je vreme za potrošene proizvode i ovog meseca ponovo imam tri proizvoda. Mislim da će to biti standard za svaki mesec, ali bitno je da se troši, ne, a ovog puta imam i jedan mejkap proizvod, yeey. Dva mi se mnogo dopadaju i kupiću ih ponovo, dok sam za jedan jako neodlučna. Vidite o kojima je reč u nastavku...


Tesori d'Oriente vizantija tečni sapun pored toga što ima prelepo i luksuzno pakovanje još miriše mnogo neodoljivo i divno (na crne ruže i labdanum). Ako niste probali nešto to odmah morate promeniti, a ja takođe planiram da kupim još nešto, kao i da ponovim kupovinu ovog sapuna. Odlično opere ruke koje posle budu nežne i jaako mirišljave. Najlepše mirise ima ovaj brend.


Koliko sam samo koristila ovaj korektor prošlog leta i svaki put kad sam pomislila da sam ga potrošila uvek je bilo još. To znači da traje baaš dugo, a u pitanju je aura korektor u nijansi vanilla 301. Odlično prekriva sve nepravilnosti, moć mu je od srednje ka jačoj, zavisi od stanja lica. Obožavam ovaj korektor, favorit mi je i sigurno ću ga kupiti ponovo. Velika preporuka od mene.

Poslednji potrošeni proizvod ovog meseca je.. pogađate? Kupka, naravno. Potrošila sam još jednu zoella kupku shower sauce od ekstrakta nara i zove. Tekstura joj je skroz gelasta, jedva je izlazila skroz tubu. Koža je bila mekana i nežna, a miris, koji je svež i tropski, je ostajao neko vreme posle tuširanja. On mi se čas dopadao, čas ne, a i dalje je tako. Ne mogu da se odlučim.

Koliko proizvoda potrošiš ti u mesecu?

_______

No comments:

Post a Comment

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫