Playground in 90's


Juče je bio predivan dan i iskoristila sam ga do maksimuma. Ujutru sam išla da trčim, kasnije sam provela neko vreme sa ljubimcima, onda sam išla da slikam outfit (koji ćete videti u nastavku posta) i pomalo se zabavila na igralištu sa drugaricom. Zapravo, zabavila sam se mnogo! Primetila sam da postavljaju ringišpil i baš se radujem (kao i svake godine). ☺ Predveče sam malo organizovala sobu, a i napisala sam deo Astra Akademije.

Što se današnjeg dana tiče, nisam išla na trčanje jer imam blagu upalu mišića (dammit), ali ići ću da slikam outfit, tako da očekujte njega, a i još dosta outfit postova jer ima da vas bombardujem njima.

Sada, što se tiče outfita, ovo je jedan sportski da se nađemo na pola puta outfit. Zašto na pola puta? Zato što ga sa ovim šorcem i ne čini sportskim do kraja. Obukla sam sportsko-elegantnu bluzu sa printom 90's koju sam vam predstavila u Summer Haul 2015 videu, kratak (vrući) džins šorc i Reebok patike koje obožavam. Od nakita nisam ništa nosila osim svoje narukvice protiv uroka koju uvek nosim.
_______
Yesterday was a beautiful day and I used it to the maximum. In the morning I went to run and later I spent some time with my pets, then I went to shoot the outfit (which you will see in this post) and I had a little fun at the playground with a friend. Actually, I had lots of fun! I noticed some people setting the carousel and I'm very happy about it (like every year). ☺Afternoon I organized my room a little and I also wrote a part of Astra Academy.

Today I didn't go to run because I have a little sore muscles (dammit), but I will go to shoot an outfit, so you can expect him soon and even more outfit posts because I'm going to bombard you with them.

Now, about this outfit, this is one sport meet me halfway (it's a serbian song) outfit. Why halfway? Because with this shorts it's only halfway sport outfit. I wore sport-elegant blouse with 90's print which I talked about in Summer Haul 2015 video, short (hot) shorts and Reebok sneakers which I adore. The jewelry I haven't worn except a bracelet that I always wear.


_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

18 comments:

  1. Odlična kombinacija! Baš si zgodnaa:-)

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Odlična kombinacija ! Lijepo izgledaš na slikama ! Svaka čast ! ♥

    Novi post -----------> allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Super kombinacija, opuštena. Slažem se s Kaćom, zgodna si! :D


    Girly world

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala mnogo, Danijela. ♥ Ako kažeš i ti, onda hajde da poverujem. :D

      Delete
  4. Prelep outfit i imaš baš lepu frizuru.

    flyovanje.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Sjajan post, lep ti je outfit. :)

    Molim te pogledaj novi post na mom blogu:myfdiaary.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Zvuci kao da bas uzivas da izlazis napolje ! I to je odlicna stvar. Za razliku od nekih tvojih citalaca :/ Outfit je prelep i post ti je savrsen , kao i uvek ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moglo bi se reći. :D Ejj, pa to onda mora da se menja. Izazivam te da odeš napolje i uslikaš što više slika prirode. :P Haha, šalim se. Idi napolje dok sunce još sija. Hvala mnogo. ♥

      Delete
  7. Baš si zgodna i imaš lepu frizuru, a i baš mi se dopada njena boja. Volim ovakve outfite. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobijem li još jedan komentar da se nekome sviđa boja moje kose ozbiljno ćete da mi poljuljate odluku da se ofarbam. :) Hvala mnogo, inače, divna si. ♥

      Delete
  8. Draga Jasminaa pre par minuta sam otkrila tvoj blog i odusevila se , razume se. Ovaj kako ga ti zoves sportski da se nadjemo na pola puta outfit me je odusevio. Uklapanje casual i sportskog stila ti bas ide za rukom. Inace prelepa si samo nabaci osmeh na lice pa da budes jos lepsa , ma najlepsa. Pozdrav lepotice <333

    http://mojnacindaletim.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago i hvala ti mnogo. ♥ Nisam od osoba koje se smeše pred kamerom, ali pokušaću. :)

      Delete
  9. Jasmina, upravo sam otkrila tvoj blog, mislim da je sjajan. Odlično pišeš postove. Bila bih ti zahvalna, ako bi se učlanila u moj blog.
    adagrejndzer.blogspot.com
    I u moj i sestrin
    sisterloveworld.blogspot.com

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫