Sailor Moon


Kada pogledam print pruga (ali samo) plave boje sa belim, odmah pomislim na vodu i mornare, zato sam i želela da ovaj outfit bude uslikan pored vode. Između bazena i jezera, odabrala sam jezero jer mi je u glavi bolje izgledalo nego pored bazena. Mesto je zaista predivno, ali njega ćete videti u nekom od narednih postova.

Nosim (mornarku) haljinu sa teget prugama dok je dole jednobojna, Daniel Ray pravu mornarku torbicu sa printom sidra, baletanke na pruge za koje mislim da su iz metroa i naočare. Mislim da možete i sami primetiti da je akcenat na pruge. Za naočare nisam sigurna odakle su, ali kada se setim, dopisaću. Šta mislite o ovakvim outfitima sa prugama?
_______
When I look stripe print (but only) blue color with white, I immediately think of sailors and water, that's why I wanted this outfit to be photographed next to the water. Between the pool and the lake, I chose the lake because, in my head, looked better than the pool. The place is really beautiful, but you will see it in one of the next posts.

I wore (sailor) dress with navy stripes while the bottom is self-colored, Daniel Ray sailor purse with anchor print, flats and glasses. I think you could notice that accent is all on stripes. What do you think about these outfits with stripes?

_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

12 comments:

  1. Wow! Stvarno si prekrasna kao i tvoj outfit ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odličan outfit Jasmina ! Torba mi se posebno dopada , a ti si preslatka ! ♥

    Pogledaj moj blog -------> allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Divan outfit! Obozavam te pruge! *_*

    sandrin-kutak.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Mislim da su mornarski outfiti preslatki, a tebi sve ovo baš lepo pristaje. :)

    ReplyDelete
  5. Odlican post, imas divan blog vidi se da se stvarno trudis.Uclani se na moj blog ako ti nije problem, ja jesam na tvoj. <3
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/2015/07/recenzijamaybelline-fit-me.html

    ReplyDelete
  6. Predivno samo tako nastavi :) Zapratila sam te, ako želiš možeš i ti mene :)
    http://bratzika994.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫