Review: All About Nudes Palette | Essence


Kao osoba koja svakodnevno nosi "no makeup" makeup look (osim kad ga začinim nekim jakim karminom) ova All About Nudes paleta je sve što je meni potrebno. Nije novitet, ima već nekoliko godina od kako se pojavila i u kolekciji se nalaze još All About Roses, All About Bronze, All About Grays, All About Vintage i najnovija All About Magical Forest. U ovom postu recenziram All About Nudes i kao što možete shvatiti iz imena, u njoj se nalaze nude boje. Paleta se našla i u mojim prolećnim favoritima gde sam vas i pitala da li želite recenziju i voila. Sve o paleti koju svako TREBA da ima pročitajte u nastavku.

Essence kaže: Ove nove palete senki za oči imaju pravi wow faktor. Svaka nudi osam trendi i savršeno uklopljenih boja - od svetlih nijansi do srednjih i tamnih. Meka i dugotrajna tekstura sa različitim efektima, u rasponu od mat i svetlucavog do metalik, omogućava kreiranje najrazličitijih izgleda.


Izgled: Paleta dolazi u plastičnom providnom pakovanju tako da možete videti nijanse senki bez otvaranja. Na vrhu se nalazi logo, zatim ime brenda i ispod toga oblak sa balonom gde piše naziv palete dok to sve okružuju manji oblačići i vetar koji duva. Dizajn je jako jednostavan, ništa specijalno, ali opet je nekako lep. Svakako je bolji od prvog s obzirom da je ovo drugi izgled palete. Pozadi se nalazi predlog kako možete naneti senke i napraviti makeup look od njih. 

Nijanse: Ima ih osam od kojih su četiri tople, a četiri hladne. Tri sadrže svetlucavost. To su prva koja ima šimer i četvrta u drugom redu koja ima dosta glitera i metalik sjaj. Treća je iznad nje znači četvrta u prvom redu koja ima jako malo čestica sjaja koji je skoro pa i neprimetan. Pet zaista mogu proći kao nude, a tri (pogađate koje) kao braonkaste (druga i treća u prvom redu su mi prave jesenje). Prve u oba reda uglavnom koristim kao bazu, a po meni mogu proći i kao hajlajt.  


Pigmentacija i tekstura: Za pigmentaciju mogu reći da je dobra. Za svetljije nijanse treba više slojeva ili jači stisak kako bi bile uočljivije, a opet možda je to i do tena. Tamnije nijanse su moji favoriti koje upravo najviše i koristim, a to su treća i četvrta (nju koristim za dramatičniji look) u prvom redu. Njih zapravo najviše koristim za obrve zato su tako brzo i otišle (slika gde su obe palete), a onda sam prešla na četvrtu u drugom redu. Dobro vidite, ta senka ima šljokice. Njima je pigmentacija fenomenalna. Što se tiče teksture, ona je meka i svilenkasta. Kada prođete prstima tačno možete da osetite da vam je na očima. Stoji dugo i veoma lako se skida što je jako pozitivna stvar.


Utisak: Ja volim ovu paletu. Idealna je i odlična za diskretan makeup, a takođe i za neki urbaniji. Može da se iskoristi kao senka, kao hajlajter kao i za popunjavanje obrva. Tri u jednom? Veliko DA. Pigmentacija je odlična, znači plus iako se malo truni kad se nanosi četkicom. Pakovanje nije veliko znači savršen izbor za putovanja. Cena je solidna. Sve u svemu, kao što sam na početku napisala - ovo je paleta koju apsolutno svako treba da ima. Dajem pet zvezdica od pet. 

INFO
Proizvođač: Essence
Cena: 550 RSD
Količina: 9.5 gr

OCENA
★★★

Kako vam se dopada paleta? Da li ste je koristili?
_______

9 comments:

  1. Super post! Odusevljena sam slikama! Ja nisam probala ovu paletu,ali boje izgledaju prelijepo. Dugo ssm koristila paleticu All about greys i zadovoljna sam njom.

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo! Drago mi je da ti se dopadaju fotke. <3 Ja eto nisam probala All About Greys, ali sam sigurna da je predobra kao i ova. :)

      Delete
  2. S obzirom na to da se još uvijek ne šminkam, nisam probala paletu. Ali mi djeluje odlično i jako kvalitetno. Super post. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo. Zaista je super, a uz to i cena je sasvim solidna za nju. :)

      Delete
  3. Adorei a resenha, que belas cores dessa paletinha.
    Gosto muito dos produtos dessa marca.
    Beijos
    Jana Makes Esmaltes e Cia
    Instagram
    Facebook

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫