Wild Jungle


Nešto što ne znate jeste da dok pišem postove obavezno slušam muziku koja mi daje inspiraciju za pisanje teksta i koja se iznova vrti i vrti. To je uglavnom pesma koja je vezana za outfit ili njegov naslov kao što su ovog puta izmiksovani naslovi dve pesme - Wild od Jessie J i Welcome To The Jungle od Neon Jungle. Naravno, upravo ih slušam dok pišem ovo sve.

Lokacija gde sam slikala outfit se nalazi u mestu gde sam odrasla i ja sam u blagom šoku jer sam tek kada sam slikala outfit otkrila ovo mesto. Mislim se da li je realno, haha? Zapravo sam bila u šetnji i kad sam videla ovo mesto odlučila sam da slikam outfit iako je bio mrak. Malo me podseća na džunglu pa otud naslov za ovaj post/outfit, a sova oko vrata i animal print na nogama samo dodaju tu vibraciju. Animal print. Nisam neki veliki ljubitelj tog printa međutim ove helanke nosim jer mi ih je baba kupila, a u poslednje vreme imam želju da ga nosim i kombinujem. Fun fact: poslednji komad animal printa koji sam nosila je bio print zebre i to još u srednjoj! Mislila sam da više nijednom neću nositi animal print, ali eto promenila sam mišljenje.

Za vojnički print sigurno neću jer za njega znam da mi se nimalo ne dopada. Da ne bude zabune ili nekog problema, nemam ništa protiv printa i ljudi koji ga nose, samo se meni jednostavno ne dopada. Mada, imam neku majicu koja liči na njega, a kupila sam je samo jer je prekrivena šljokicama. Tipično, vau. Kakva su vaša mišljenja što se tiče printova?

Hat: Vintage | Coat: Dresslily | Blouse: / | Pants: Granny's Gift | Necklace: Random Store | Boots: H&M




Bilo bi mi drago kad bi me podržali na jutjubu, lajkovali video i subskrajbovali se.
Čekam vas tamo.
_______

16 comments:

  1. I absolutely LOVE this print and this look. And actually, I feel the exact same way about military or camouflage prints. It just isn't my thing!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hvala ti mnogo. Ja ih takođe obožavam. :)

    ReplyDelete
  3. Odličan outfit! Sviđa mi se što si na sve kombinirala ovaj šeširić! :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Divna si draga, jako mi se dopada outfit ^_^
    Lokacija je odlicna takodje ^_^
    Hvala puno na komentaru na mom blogu, vec te pratim ^_^ :*

    Novi post
    https://prettylittleadrianna.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, drago mi je da si svratila. :) Oh, baš divno. <3

      Delete
  5. Wonderful post, dear! ♥ I really liked it!
    Hugs ♥

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫