Rosegal Haul + Deals Sale


U ovom postu ću vam predstaviti stvari koje sam dobila sa Rosegal sajta i koje ćete u narednom periodu moći videti kako ih kombinujem. Već sam uslikala dva outfita i sada ću vam otkriti njihove nazive, a oni su Fashion Stole My Money i drugi Denim Duo. Za drugi outfit sam sigurna da možete pogoditi koji komad nosim iz ovog haula. Što se tiče Rosegal sajta svi ste već upoznati sa njime, ali ima nešto što želim da podelim, a to je da tamo stvari taako brzo prelaze u sold out da je to neverovatno. Znači, na listi želja imam preko sto stvari i polovina je rasprodata. Iskren savet, ako želite nešto kupite odmah jer stvari se stvarno tako brzo prodaju da čak i ako naručite možete dobiti poruku da je sold out. Pričam iz iskustva da bude jasno. Uglavnom, predstavljam vam crop top bluzuogrlicu sa priveskom zvezde koja upada u mesecteksas over-knee čizme sa svoje what Jasmina wants, Jasmina gets liste željaroze naočare u obliku srca i ogrlicu u obliku pčele


Sad kad sam sam ovu ogrlicu tj. privezak uslikala ovako izbliza tek sada i sama mogu stvarno da vidim kako izgleda. Ono tipa uopšte nisam imala pojma da ima zelene oči, lol. Uglavnom, ova ogrlica mi je trebala kako bih upotpunila jedan outfit i videćete ga uskoro i to ubrzo jer je on sledeći za objavljivanje. Ogrlica je fenomenalna, odličnog je kvaliteta i veoma je čvrsta, a dosta je i povoljna. Sigurna sam da će ova pčelica privlačiti dobru pažnju jer je baš predobro urađena.


Toliko sam želela ove čizme da sam bila ushićena samim ubacivanjem u korpu, a zamislite tek moje oduševljenje kada su stigle. Ako se pitate, naravno da sam ih odmah obula. Prvo što sam primetila jeste da su veoma udobne i to mogu da potvrdim posle nošenja po supermarketu (išla sam da slikam ootd, a posle toga odlučila da obavim grocery kupovinu). Kao što vidite po slikama, na tanku štiklu su, po sebi su pocepane i zato morate malo paziti kad ih obuvate, a dole su otvorene. Nisam baš neki ljubitelj takve obuće, ali nisam mogla da odolim ovim čizmama. Ima ih u dve boje, inače. Kako se vama dopadaju?


Ne znam zašto mi se dopadaju ovakve ogrlice (da jedan privezak upada u drugi), ali evo naručila sam već drugu takvu i prelepa je. Lanac je tanak tako da mora da se pazi sa njim, ali sve ostalo je prosto savršeno. Jedna predivna ogrlica da se ima u kolekciji pogotovo oni koji obožavaju zvezde i mesec kao ja. Poprilično je jednostavna i lepa, srebrne je boje i imate moju preporuku.


Roze naočare u obliku srca
Ove naočare su stigle tačno na dan kad sam snimala v-day lookbook tako da sam mogla odmah da ih uklopim u outfit koji ste mogli videti u videu. Zaista su fenomenalne i zanimljive. Moje su skroz roze, a ima ih u još boja. Ono što mi se najviše sviđa jeste to što su u obliku srca i samim tim su idealne za zanimljive fotošutinge. Mislim da ništa drugo ne vrišti love is in the air koliko one. Ako ste u prilici obavezno ih nabavite jer su veoma insta materijal.


I za kraj bluza koja je crop top i koju sam uzela kako bih je nosila sa universo patikama. Ako kupim nešto zeleno ili žuto znajte da je zbog patika kako bih imala što više stvari da kombinujem sa njima. Što se tiče bluze, crne i bele je boje dok su rukavi žuto/narandžaste boje. Veoma je udoban i komotan, ali mana mu je ta da je malo previše kratak tako da nešto mora da se obuče ispod. Ako izbacimo to, imate sve moje preporuke.

Use code:RGBF1 with 25% discount:

Over 10usd, save 2.5usd; Over 20usd, save 5usd; Over 30usd, save 7.5usd; Over 40usd ,save 10usd; Over 50usd, save 12.5usd; Over 60usd, save 15usd; Over 70usd, save 17.5usd; Over 80usd, save 20usd; Over 90usd, save 22.5usd; Over 100usd, save 25usd;Over 110usd, save 27.5usd; Over 120usd, save 30usd; Over 130usd, save 32.5usd; Over 140usd, save 35usd;

Kako vam se dopadaju stvari?
_______

9 comments:

  1. Naočare su prslatke, i celokupan asortimn na ROSEGALU MI JE PRIMMLJIV DA SE MORM NATERATI DA POSETIM TAJ SAJT :)

    https://aandymm.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znaš da se svašta može naći tamo, a i meni su naočare bile dosta primamljive da sam morala da ih uzmem. Sad razmišljam da uzmem i crne. 😊

      Delete
  2. Nice choices 😊 thanks for your sharing 😊

    ReplyDelete
  3. Thanks a lot :D

    all products sounds amazing my friend

    NEW TIPS POST | FATHER’S DAY GIFT GUIDE – FOR LESS 20€.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫