Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Little Black Lace Dress | OUTFIT


Pre nekog vremena išla sam u Smederevo zbog nekih privatnih obaveza i odlučila sam da iskoristim situaciju i slikam autfit. Mesto koje je zapalo je zaista predivna Smederevska tvrđava nastala u 15. veku i koja dosta podseća na Vršačku kulu. Nisam toliki fan ovih mesta, ali svakako izgledaju super. Ono što je mene oduševilo jeste biblioteka koja je brutalna i planiram da se što pre vratim kako bih je opet videla, haha. Uglavnom, Smederevo kao mesto je predivno i vrlo rado bih živela tu. Kako je meni izgledalo, sve je na dohvat ruke i vrlo lako može da se snađe. Jedino što mi se ne dopada jeste što u njihovom Stop Shop centru nema Sinsay, ali dobro, to je valjda manje bitno, hahah. ... Pričajmo sada o autfitu.

Što se tiče autfita, odlučila sam se za crnu čipkanu haljinu koja je neverovatna jer osim što lepo izgleda još je i komotna i osećate se kao da je ni ne nosite. Ispod se nalazi postava, a preko nje čipkani materijal dok su rukavi i leđa od providnog materijala. Ja nosim crnu bluzu ispod jer je tad bilo hladnije tako da to sada ne može da se vidi. Sa haljinom sam ukombinovala mint kaiš za malo vedrine, rosegal eagle torbicu, gucci remake martinke i od nakita ogrlicu i famozne must-have minđuše. Detalji su na dnu.

Little Black Lace Dress - po meni bi svako trebao da ima jednu čipkanu crnu haljinu jer ima isti efekat kao crna mala haljina samo veću dozu elegantnosti. Ono što je najbolje kombinuje se lako i može da se nosi sa svime samo što sa little black dress možete da obujete patike i izgledaćete opušteno dok sa lace dress i dalje imate chic vibraciju. 
_______
Some time ago I went to Smederevo for some private obligations and I decided to take advantage of the situation to shoot an outfit. The place where I got to shoot is a truly beautiful Smederevo fortress made in the 15th century that reminds a lot of the Vršac tower. I'm not such a fan of these places, but they definitely look great. What has thrilled me is a library that is brutal and I plan to return as soon as possible so I can see it again, haha. Anyway, Smederevo as a place is beautiful and I would like very much to live there. As it seemed to me, everything is so close and very easy to find what you want. The only thing I didn't like is that there is no Sinsay in their Stop Shop Mall, but well, that's probably less important, hahah. ... let's talk about outfit now.

As for the outfit, I decided to wear a black lace dress that is incredible because it looks very beautiful, is so comfortable and you feel like you don't even wear it. Under is a short dress and above is a lace material while the sleeves and back are made of the transparent material. I wear a black blouse below because it was colder then, so you can't see it now how it looks exactly. With the dress I combined a mint belt for a little bit of cheerfulness, a rosegal eagle bag, remake of gucci boots and of jewelry I wear necklace and a must-have earrings (at least here in Serbia). Details are at the bottom of post.

Little Black Lace Dress - according to me, everyone should have one lace black dress, because it has the same effect as a black little dress just a bigger dose of elegance. What is the best, it's easy to combine, you can wear it with everything and if you wear sneakers with little black dress you will look relaxed while with little black lace dress you will still look chic.Earrings: Universo Necklace: Billionaire Belgrade | DressGamiss/x | Belt: Terranova BagRosegal/x | Boots: Gucci Remake

_______

22 comments:

 1. Super outfit!! Haljinica je preslatka. 😃

  PajaMala.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Kako kjuut. Jako lepa haljina ❤ Svidja mi se kako si razbila crnilo sa tirkiznin kaišem. Super slikee 💕💕

  Novi post---
  mellowcent.blogspot.rs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti puno, Nina. Baš mi je drago da ti se dopada. 💖

   Delete
 3. Autfit je fantastičan. Haljina je super i sjajno ti stoji. Odličan post.❤️

  sweet-dreams-14.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Vidio sam tvoj komentar na mom blogu, hvala ti ouno što si me posjetila i obavijestila da imaš novi post. Zaista mi je jako sviđa taj outfit, ne znam da li si goth ili retro ili nešto slično ali ovaj stil mi se veoma dopada. Stil mi se zaista jako sviđa. Tvrđava se odlično uklapa u tvoj stil, asocira me na srednji vijeka a uistinu jako volim starine tj. anahroniju, a i sam sam takav. Hvala ti još jednom na kommu na mom blogu, jedva čekam novi post! :)

  ReplyDelete
 5. Baš je slatka haljinica, odlično ti stoji! *_* izabrala si odlično mjesto za slikanje i sve se nekako lijepo uklopilo uz tvoj stil. Bravo!
  Svrati: xshoppingholicx.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Lovely!

  Carina | https://carinazz.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. You look very classy, this black dress suit you well.
  http://www.thestylegalaxy.com

  ReplyDelete
 8. what a nice blog!
  would you like to follow each other?

  https://bubasworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. You look so gorgeous in that lovely little black dress.

  https://www.missymayification.co.uk

  ReplyDelete
 10. Haljina je predivna. U potpunosti se slažem s tobom da crna čipkana haljina daje veću dozu elegancije i da bi je svatko trebao imati u ormaru. Tvrđava mi izgleda jako zanimljivo, ja volim takva mjesta, ali posebno si me zaintrigirala s bibliotekom. Čekam post sa slikama jer biblioteke obožavam.

  New Post - http://www.exclusivebeautydiary.com/2019/06/dolce-gabbana-antology-3-limperatrice_25.html

  ReplyDelete
 11. Looking lovely girl! I especially love that bag. So gorgeous.
  Sunset Desires

  ReplyDelete
 12. That lace dress is beautiful! I love the belt and bag you wore with it. And the location looks really pretty too!

  x Kara | http://karascloset.net

  ReplyDelete
 13. this dress is beautiful and cool!
  https://luxhairshop.blogspot.com/
  Attracted by your blog content, like your blog, thank you for sharing.
  (づ ̄3 ̄)づ╭❤~

  ReplyDelete
 14. What a fun little black dress!

  http://www.myclusterofthoughts.com/

  ReplyDelete
 15. Oduševljena sam haljinicoom! Preslatka je^^

  www.arcanume.blogspot.com

  ReplyDelete
 16. No longer just reserved for a formal wedding dress, the lace dress deserves a special place in your clothing collection.
  https://childactorla.com/

  ReplyDelete
 17. This will allow you to look great in the style of dress that you choose. It is possible to find a feminine spring dress no matter what your body style, you just have to be sure that you are selecting the right one. farajuku fashion

  ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫