Weekend | OUTFIT


Bonjour, Spell fam! Dobrodošli u sedamdeseti outfit na mom blogu pod nazivom weekend  koji iskreno obožavam. Jeste da je tek početak radne nedelje i da je vikend daleko, ali ipak se pitam i vrtim "a kuda za vikend, a kuda za vikend, vikend, vikend?" Odgovor je verovatno nigde jer ovog meseca planiram da gledam svaki dan po jedan film, a pored toga imam i serije, tako da je ovaj mesec rezervisan za netflix, kokice i vino. Malo kaskam sa odgledanim filmovima, tako da mi ne gine maraton, ali meni to dobro zvuči. Možda napišem post o svim filmovima koje sam odgledala, kako vam se dopada ta ideja?

Da sada pričamo o glavnoj temi ovog posta, a to je outfit, on se sastoji od novog sivog džempera iz New Yorkera koji ste mogli da vidite u fashion haul-u u mom novom jutjub videu (ako niste pogledali klik ovde da pogledate). Takođe, vodila sam vas u šoping sa mnom tako da ga ne smete propustiti - da pogledate H&M šoping klik ovde, a za New Yorker šoping klik ovde (video će da počne od tih scena). Uglavnom, sa džemperom sam ukombinovala midi rozu suknju koja mi sve više prirasta za srce i nosila bih je svaki dan koliko je udobna, crne čizmice na debelu štiklu i od modnih detalja kaiš, rajf i kajin kutak narukvicu. Suknju sam nosila i u It's So Romantic i Pastels outfitima, pa kliknite na nazive ako želite da vidite kako sam je još kombinovala, a za outfite sa weekend džemperom se spremite jer će ih biti još. Ako vam se dopada možete ga kupiti u NY jer je još uvek u ponudi.
_______
Bonjour, Spell fam! Welcome to the 70th outfit on my blog called weekend which I sincerely adore. Yes, it's just the beginning of the work week and the weekend is far away, but I still wonder and listen "where for the weekend, and where for the weekend, weekend, weekend?" (that's croatian song) The answer is probably nowhere because this month I plan to watch one movie per day, I have series, too, so this month is reserved for netflix, popcorn and wine. Also, I'm late with watching the movies, so one big fancy marathon is going to happen, and it sounds good to me. Maybe I’ll write a post about all the movies I’ve watched, how do you like that idea?

Now let's talk about the main topic of this post, which is the outfit, it consists of a new gray sweater from New Yorker that you could see in the fashion haul in my new youtube video (if you haven't seen it, click here to take a look). Also, I took you shopping with me so you shouldn’t miss it - to watch H&M shopping click here and for New Yorker shopping click here (the video will start from those scenes). Anyway, I combined a midi pink skirt with a sweater, which is growing more and more for my heart and I would wear it every day since it's so comfortable, black boots with thick heels and about the fashion details I wear a hairband, a belt and a bracelet. I wore a skirt in It's So Romantic and Pastels outfits, click on the names if you want to see how more I combined it, and for the outfits with weekend sweater get ready because it's going to be a lot of them soon.

Hairband: Universo | Sweater: New Yorker | Bracelet: Kajin Kutak Belt: Gucci | Skirt: Zaful | Boots: H&M

Šta vi planirate za vikend? Kako vam se dopada outfit? Imate li neki predlog za film?
_______

8 comments:

  1. Wow, you look stunning! :) Love the outfit and that skirt.

    Check my new blog post here: https://chiccappuccino.blogspot.com/2020/11/the-kiss-of-pleated-satin.html

    I'd be happy to follow eachother on instagram, too :) @sanjaries

    Greetings,

    Alexandra

    ReplyDelete
  2. Outfit je super i neobičan. Slike su takođe vrh ispale. Divan post. 💗

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, Anđela, baš mi je drago da ti se dopada. :)

      Delete
  3. Preslatka mi je ova suknjica i tebi stoji kao skrojena! Prelijepo! xoxo


    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jooj, stvarno je divna... materijal, i boja i sve. Hvala ti puno, V! ♡

      Delete
  4. Bas je lep outfit. Neobican i super ti stoji

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫