Gift Swap with Hashtag Girl (Collab)


I did collab with Marija from Hashtag Girl blog and we decided to do Gift Swap. What she got from me you can check out here and what I got from here you can check out in this post. So continue to read and share your opinion! For photos and more text, translate on your language and see/read it below.ˇ
_______
2016. godina je donela mnoge promene i odluke, a jedna među tih promena su i collab postovi. Marija sa bloga Hashtag Girl mi je poslala email i pitala za collab i ja sam pristala. Po naslovu možete videti da je u pitanju Gift Swap zbog kojeg mi je veoma drago. Dogovorile smo se da tema paketa budu kozmetika i mejkap, a njih smo birale na osnovu malene ankete koju smo obe uradile. Šta mi je to Marija odabrala možete videti u nastavku, a šta sam ja njoj odabrala ovdeAko neko ne zna šta je Gift Swap, to je razmena paketa na dogovorenu temu do određene sume novca. Kratko i jasno. Sad idemo dalje, a to je otvaranje!

Cheers to collabs,
Jasmina Di, x.


Garnier Body Repair
S obzirom na zimu i ovo promenljivo vreme, ovo je idealno. Jedva čekam da ga isprobam.
Miss Sporty senka za oči
Pre svega moram da kažem kako neverovatno izgleda. Pogledajte je samo! Podseća me na jednu ikonicu, ali ah, ne mogu sad da se setim tačno na koju. Drugo, pogledajte boju. Baš mi takva treba.
Labello Lip Butter
Ovo sam već koristila i zaista je sjajan proizvod. Stiglo je u pravo vreme jer mi baš treba novi! Više o njemu pročitajte ovde.


Miss Sporty crveni karmin u nijansi My Kindly Red (302)
Kao velikoj ljubiteljici crvenih karmina, nikad mi ih neće biti dosta, tako da je ovaj novi My Kindly Red karmin veoma dobrodošao.
Essence gel maskara za obrve i trepavice
Okej, ovo nikad nisam koristila i pomalo sam sumnjičava sa stavljanjem na obrve, ali na trepavice može! Da li ima neko iskustva sa ovime?
Miss Sporty crveni lak za nokte
Yes! Yes! YAAS! Mislim da je to dovoljno. Psst, upravo ga lakiram!



Dove dezedorans i gel za tuširanje
I za kraj, ono što je neophodno svakome. Dezedorans i gel za tuširanje od Dove-a koji su odlični. Ah ne, za kraj ipak minut ćutanja i divljenja prema toj kutiji gore u kojoj je sve bilo spakovano. Vrh je!

Kako vam se dopadaju ovi proizvodi?
PS:
Marija, hvala ti mnogo na divnim poklonima! Stvarno sam se oduševila! I izvini što opet kasnim!
_______

11 comments:

  1. Haha, ma ne kasniš :)
    Super što ti se sviđa, nadam se da nam ovo nije poslednja saradnja ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da nije, volela bih da ponovo sarađujemo. :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Radila sam makeup swap sa Angelinom i odlično je prošao, planiram još jedan uskoro. Dobila si odlične proizvode! Slobodno koristi Essence gel za obrve, odličan je! ☺♥

    ReplyDelete
  4. Labelo je fantasticno :D
    Skoro sam ga kupila i ne odvajam se od njega :D

    ReplyDelete
  5. Labello lip butter are one of my fave ones! also I have the same shade of Miss sporty nail color and its so gorgeous!

    The Chicster Diaries xx

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫