Review: Prêt à Porter Perfume | Naomi Campbell


Naomi Campbell je britanski super model koja je neverovatno brzo dostigla uspeh u modnom svetu. Sigurna sam da ste svi čuli za nju, a moguće i za neki njen parfem pošto ih je izdala zaista mnogo. Jedan od njih je Prêt à Porter i u ovom postu ću raditi recenziju tog parfema. Kupila sam ga baš davno i to dok je još bio na popustu u Lilly drogeriji. Od svih njenih parfema ovaj mi se najviše svideo, a ako vas zanima moje zaključno mišljenje i to da li mi se i dalje dopada onda pročitajte recenziju do kraja. 

"Ovaj elegantni cvetni miris voćnih nota sjedinjuje sve ono što čini Naomi Campbell jedinstvenom i apsolutnom zvezdom modne scene u poslednjih 30 godina: karakter, snaga, samopouzdanje, osećaj za trendove i neponovljivo zavodljiv stil – ekstravagantna, seksi i nadasve elegantna, ona poseduje lepotu koja prevazilazi vreme. Sa Naomi Campbell Prêt à Porter, top model nas uvodi u svet glamurozne mode i inspiriše da postanemo njegov deo. Naomi Campbell Prêt à Porter – savremeni eliksir za samouverenu ženu koja želi da doživi svet mode iz prve ruke." - Izvor 


Izgled
Parfem dolazi u crnoj kutiji na kojoj je zlatnom bojom nacrtana skica modela u lepršavoj haljini dok iznad toga piše ime parfema što znači ready-to-wear tj. spremno za nošenje i Naomi Campbell. Što se tiče printa na bočici, on je totalno isti kao na kutiji samo što njeno ime piše crnom bojom. Bočica je pravljena u zlatnom tonu i nije mi ništa specijalno, skroz je obična po meni. Poklopac mi je dosta bolji jer je nekako neobičan. Imam utisak kao da su ga pravili pa kako ispadne, a ispao je super.


Miris
Kada sam prvi put osetila miris mnogo mi se dopao i to je razlog zašto sam ga i kupila, ali sada nekoliko meseci kasnije, moje mišljenje o mirisu se promenilo. Prvo što moram da kažem je da se neverovatno mnogo oseća, dosta je jak i ispunjava celu sobu (a i dalje od sobe) kad se naprska. Toliko je jak da počne da mi smeta. S tom činjenicom došla sam do zaključka da nikako nije za korišćenje u prolećnom i letnjem vremenu i da bi mnogo bolje odgovarao u zimskom ili jesenjem. To tek treba da se testira, ali sigurna sam da bi odgovarao jer sam ga kupila negde u martu dok je bilo hladnije vreme. Drugo, dosta je dugotrajan i postojan što je veliki plus. Smatram da je zbog toga više idealan za dan, ali opet nekako može da se provuče i za noć.

Sastojci mirisa
Miris se otvara sa borovnicom, kruškom i svežim bergamotom, dok su mu bazne note breskva, pačuli, slatka vanila i panacotta. Pored toga, sadrži i mirise ruže, ljubičice i divljeg božura.


Utisak: Kao što sam gore napisala, bočica mi nije ništa posebno i prvenstveno sam ga uzela zbog mirisa koji mi je zaista prijao na početku. Međutim, sada je totalno druga situacija. Sad mi toliko smeta da ne mogu da ga podnesem što je šteta jer je on od onih parfema koji se osećaju kada neko prođe pored vas. Ako vi volite takve parfeme tj. da se aura mirisa oseti svuda oko vas onda je ovo savršen izbor. Dakle, parfem je odličan, ali meni ne odgovara, tako da je moja konačna ocena tri zvezdice od pet.

INFO
Proizvođač: SA Designer Parfums Ltd
Cena: 3390 RSD
Količina: 30ml

OCENA
★★★

Kako vam se čini ovaj parfem?
_______

20 comments:

  1. Par puta sam u Liliju probavala ovaj parfemčić, ali nikako nisam uspevala da se odlučim da ga uzmem, isto kao i ti smatrajući da je prejak za leto. Ipak, kada dođe zima, definitvno bih mogla ponovo da ga pogledam, jer se situacija možda promeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se sa tobom da bi mogla opet da ga pogledaš kad dođe zima. Sigurna sam da će ti se tada više dopasti jer zaista više odgovara zimi nego leti. :)

      Delete
  2. Nikad doaq sada nisam pomirisala ovaj pafremčić ali deluje sasvim pristojno. Svaka čast kako si uspela da opišeš miris. Odličan post, draga ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista jeste lep, ali je prejak za leto. Hvala ti, draga. <3

      Delete
  3. Prva stvar, čestitam ti na nevjerovatnih 400 pratioca, to nije mala stvar. Zaista mi je drago što si došla dotle i puno sreće za dalje. Onda ostalo o čemu govorim, jeste sam parfem. Ja ga nisam uzela, ali čula sam da je stvarno odličan i da je izvrsnog kvaliteta. Nije kao ovi novi parfemi koji kratko traju, nego su baš postojati. Nadam se da ću ga nekada moći uzeti sebi ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja se nadam da ćeš jednog dana nabaviti sebi ovaj parfem. Inače, hvala ti mnogo i da znaš da nije mala stvar. :)

      Delete
  4. Cestitam na 400 pratilacaa! ♥ Parfem mi se takodje dopada, potrazicu ga uskoro. :)


    Novi post na mom blogu-> https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/08/inspiring-back-to-school-outfits.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! <3 Javi mi svoje utiske kad ga potražiš. :)

      Delete
  5. Prevashodno, želim da ti čestitam na 400 pratilaca, zaista je zasluzeno! Pratim te dugo, obozavam tvoj rad i zaista ga cenim te mi je iskreno drago zbog tebe! Parfem izgleda fenomenalno!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga Sandra, na divnim rečima. Baš si me obradovala. <3

      Delete
  6. Čestitam na 400 pratioca! Divan post, lijepa recenzija! <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  7. Fotografije su toliko SAVRŠENE *----------* Znači zaljubljena sam! Sjajan post, draga! I da, čestitam na 400 pratilaca, iako zaslužuješ mnogoo više! ♥♥♥

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/bts-backpack-essentials.html

    ReplyDelete
  8. Oh I didn't know this perfume !

    http://constancerose.fr

    ReplyDelete
  9. Super post! Ovaj parfem izgleda jako dobro! <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫