Try On Haul | Zaful, Dresslily & Rosegal


U ovom postu ću vam predstaviti odeću sa online sajtova koju sam već odavno dobila i red bi bio da je prikažem. Neke komade ste već videli u outfit postovima, a one koje niste ćete videti upravo sada i pročitati moje mišljenje o njima. Predstavljam vam sedam komada sa tri sajta, a oni su ZafulDresslily i Rosegal. Let's go.


Čini mi se da sam već negde pisala o ovom kaputu, o tome kako je stigao veoma izgužvan i da mu najverovatnije nema pomoći. Ali dobio je najjednostavniju pomoć (pegla!) i sad je zaista super. Dosta dugo vremena sam htela kaput krem boje i veoma sam srećna što ga najzad posedujem. Kao što vidite iznutra je animal print i ako ga nosite otkopčanog definitivno ćete privući dosta pogleda. Savršen je za proleće, pogotovo za jesen i veoma se radujem nošenju. Jedino što mi se ne dopada kod njega je to što ima samo dva dugmeta, ali vadi ga to što ima pojas na vezivanje koja je, moram reći, jedna od mojih omiljenih stvari na kaputu.


Bomber jakna | Rosegal
Kada bih brojala koliko puta sam nosila ovu jaknu ne bih mogla da izbrojim jer ih je bilo bezbroj. To samo govori da je obožavam i da sam se uvek hvatala za nju kad sam bila u žurbi, a trebalo mi je nešto preko. Prljavo roze je boje, pozadi na njoj piše 'only queen' crnim slovima, a iznad natpisa stoji kruna. Veoma je udobna, praktična i lagana. Iako sam mislila da će biti svetlija imam sve pohvale za nju jer je definitivno jedan od najboljih komada koje sam naručila online.


Crna embroidery haljina | Zaful
Model ove haljine mi se v e o m a dopada i jedna je od mojih omiljenih. Sigurna sam da bi je često nosila, kako u izlaske tako i na neke rođendane, međutim pošto sam je naručila u veličini M i pošto mi je malo šira u struku to sve propada. Detalji (peplum i vez ruža sa mrežom) su mi fenomenalni i baš zbog njih sam je i naručila. Doseže do iznad kolena i veoma je rastegljiva tako da ako nameravate da je uzmete slobodno uzmite vaš ili manji broj. Outfit Parisian Vibe sa ovom haljinom možete pogledati ovde.


Roza midi suknja | Zaful
Kao haljina iznad, i ova suknja vam je poznata jer ste mogli da je vidite u Pastels outfitu koji sam poslednji objavila. Jedna reč sa kojom bi ova suknja mogla da se opiše je elegantnost, kako na pogled, tako i na dodir. Zaista je predivna i udobna, nekako nežna i slatka, znači sve pohvale za nju. Pre nego što je stigla očekivala sam da više bude kao balon suknja, ali kada sve malo bolje sagledam mislim da su moja očekivanja bila previsoka. Sve u svemu je sjajna.


Crna crop top bluza | Zaful
Istina što se tiče ove bluze jeste da uopšte nisam očekivala da bude tako crop top, štaviše očekivala sam da bude obične normalne dužine, ali to se tako desi kada ne čitate opis proizvoda već naručujete jer je lepa na pogled. U svakom slučaju, fenomenalna je za leto. Veoma je tegljiva, tanka, udobna i meka, pomalo se providi, ali ništa strašno. Oko vrata, na dnu rukava i dole na dnu ima male karnere što je čini unikatnom. Ako vas zanima kako sam je ukombinovala, outfit možete videti ovde.


Roza kratka jakna | Zaful
Koliko dugo sam htela čizme preko kolena, toliko sam isto htela i kratku jaknu i evo je. Želja ispunjena. I ne može biti bolja! Ljudi moji, ja ovu jaknu OBOŽAVAM! Udobna je, prijatna i topla. Savršena je za hladnije noći, takođe za toplije. Materijal je prevrnuta koža, ima kaiš i na zakopčavanje je preko rajsferšlusa. Kada se nosi zakopčana izgleda fenomenalno i baš daje neki svoj vajb. Sada što se ovoga tiče, meni ne smeta, ali nekima možda hoće, a to je da ima šire rukave što možete primetiti i sami. Ako pak volite više one uže onda zaobiđite ovu jaknu, ali biće vam žao.


Bela košulja | Zaful
Što se tiče ove košulje ona je kao i svaka košulja. Obična, basic. Na dugmiće je i ima džep što je sasvim normalno. Naručena je u M veličini i muška je. Da. Udobna je koliko to košulje dozvoljavaju, savršena za neke svečanije prilike. Imate moju preporuku ukoliko želite da je kupite dečku ili nekoj drugoj osobi, a kada stigne možete napraviti neku večeru, taman da je obuče.

Kako vam se dopadaju stvari?
_______

24 comments:

  1. Mnogo mi se ddopadaju stvari koje si naručila. Zaista ti odlično pristaju. Ipak, najviše mi se dopada roze jakna, kao i ona crna haljinica ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  2. Draga, divne stvarčice si odbrala! Roze kratka jakna me je baš oduševila!

    Milica's diary

    ReplyDelete
  3. I have the same coat as you. It looks great! :)

    ReplyDelete
  4. Divan post, draga Jasmina! Boomber jakna mi se najvise svidja. Mislila sam skoro da i ja narucim jednu takvu, mada jos nisam odlucila koju cu boju. Roza suknja mi je privukla paznju, prelijepo ti stoji! <3

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Ajoj, predivan haul, stvarno mnogo odlicnih stvari! Super ti stoje, bas mi se dopadaju!
    Divan odabir draga, jos bolja recenzija!

    Malefica

    ReplyDelete
  6. Very cool, you look great in pink! Have a nice day, doll!

    New follower, waiting for you!
    ❤ Mary María Style ❤

    ReplyDelete
  7. Nice post!
    Do you want to follow each other?


    https://intonezzee.blogspot.com/
    kisses

    ReplyDelete
  8. Odličan post, izabrala si predobre stvarčice, ali bomber jakna mi je ubedljivo najlepša, mnogo mi se sviđa. Fotografije su prelepe, draga! ❤❤❤


    https://jednostavnoana.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  9. Que linda gostei de cada escolha
    segui 475
    Beijinhos
    Novo post (Nova Review?) // CantinhoDaSofia /Facebook /Intagram
    Tem post novos todos os dias

    ReplyDelete
  10. Hey dear!!
    Loved the post and followed your blog, can you please and follow back mine?
    Thanks for the comment on my blog aswell <3

    pimentamaisdoce.blogspot.pt

    ReplyDelete
  11. love all ur outfit ! good taste ...
    i followed ur blog .... hope u will do the same ..
    Xoxo...
    http://vernaermina.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Nice post dear. Keep posting! :)


    Saw your blog and thought if you would like to follow each other? Follow me and I'll follow back asap. Let me know what you think. I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    ReplyDelete
  13. This items look really cute on you!

    X Merel
    www.andathousandwords.com

    ReplyDelete
  14. My favorite one is the black dress!

    BLOG | INSTAGRAM | TWITTER

    ReplyDelete
  15. Divne stvarčice si odabrala, i fotke su prelepe ♥

    www.janalukic.com

    ReplyDelete
  16. UAU!
    Um encanto as peças, gostei de suas escolhas.

    Um beijo,

    My Pure Style x My Instagram x My Facebook 

    ReplyDelete
  17. Many thanks for your kind comment on my blog. Do you want to follow each other?
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ReplyDelete
  18. The coat (3rd item) is so pretty.
    Such a nice haul. Zaful has the prettiest items.

    take a look at my Blog and my Instgram

    ReplyDelete
  19. All the clothes are really pretty and amazing,
    i specially loved the pink jacket!! so cute!
    i've started following you, would you like to follow me? :D (i'd really appreciate that <3)
    kisses!

    My blog - Lalabetterdayz

    ReplyDelete
  20. Zanimljive stvari. Najviše mi se sviđa prvi kaput i druga jakna. :)

    Napisala sam novi post, ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/06/put-putuje-poklon-d.html :)

    ReplyDelete
  21. SO Beautiful post, from beginning to end of post!!
    Rama Real Estate UAE

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫