Gamiss Try On Haul + VIDEO


Od haul postova sa inostranih sajtova mi je ostao još ovaj jedan u kome ću vam pokazati odeću koju sam dobila sa Gamiss sajta. Ukoliko ste odgledali moj najnoviji video na jutjubu (da, opet snimam) onda znate koja odeća je u pitanju iako ste neke komade mogli videti u već objavljenim outfit postovima kao što su Pastels i Riter. Uglavnom, posle ovoga vas čekaju (između ostalih) new in postovi u kojima ću vam pokazati jedne patike iz ove liste želja i set prstenja. Koji post biste pre voleli?


Što se tiče odeće, počeću od haljine koja je moj apsolutni favorit i koja mi je zaista predivna. Ona je crne boje sa detaljima čipke dok je na rukavima i gornjem delu providna. Po meni je dosta svečana i elegantna i nosila bih je na neku proslavu. Materijal je dosta prijatan s obzirom na cenu, a trenutno je 3$ što je meni veoma povoljno za ovakvu haljinu. Sve pohvale za nju iako od nje, iskreno, nisam očekivala ništa posebno, a oduvala me kako je dobra. 


Znate da nisam nešto veliki ljubitelj farmerki, ali odlučila sam da im dam još jednu šansu i nisam se pokajala. Ove farmerke su taaako udobne i prijatne da je to neopisivo. Pretpostavljam da je to tako jer su veoma tegljive. Međutim, meni su kao što možete videti na slici široke pa možda i to igra ulogu udobnosti. Zašto sam se odlučila baš za ove farmerke jeste zbog dugmića koji ih čine unikatnim i posebnim, a i zbog toga jer su strukirane. Outfit sa njima možete videti ovde.


Ukoliko ste videli outfit sa farmerkama iznad onda ste sigurno primetili i ovu jaknu koja je deo tog outfita. Ona je dosta tanka i slaba i namenjena je za letnje dane. Sve u vezi nje mi je super, posebno to što se zakopčava na istu foru kao ova roza jakna, ali ima jednu manu koju sam videla tek kad sam je dobila, a to je da je jedan deo rukava kao džemper tj. takvog materijala. Iskreno, nije ništa strašno i zbog toga se razlikuje od ostalih jakni, ali opet, drago mi je što sam uzela crnu jaknu, a ne apricot.


Animal print nije nešto što toliko volim da nosim, ali kada sam videla ovu košulju odmah sam je ubacila u korpu. Jednostavno, dopala mi se na prvi pogled i morala sam da je uzmem. Gore je otvorena i ima kragnu, a na donjem delu napred je kraća dok je pozadi duža. Kao što sam rekla u videu, kad sam je naručivala to mi se dopadalo, ali dok je stigla promenila sam mišljenje. U svakom slučaju ću je svakako nositi i jedva čekam da je sa nečim ukombinujem. Koji su vaši predlozi?


Uh, ova haljina... Zbog ove haljine sam jedva čekala paket, a kada sam je videla skroz sam se razočarala jer nisam mislila da će izgledati tako kako izgleda. Jako je tanka i slaba, a očekivala sam da bude deblja i jača. Na sajtu ima samo jedna slika pa razumem svoju lošu procenu jer mi se pre nije događalo da toliko "omašim" u vezi odeće. Print mi se takođe ne dopada, a za to što je zatvorena još nisam presekla i odlučila jer se to non stop smenjuje. Kako se vama dopada ova haljina?


I poslednja stvar je ova bela košulja koju obožavam i koja je po meni jedna od must-have stvari koje morate imati u garderoberu. Za nju imam sve pohvale jer je ispunila sva moja očekivanja, ali zaista jer kako sam je zamišljala takva je i ispala. Želela sam je već duže vreme i drago mi je što sam je "ubola" iz prve. Veoma je komforna i neprimetna kad je nosite, bukvalno je ne osećate na sebi. Ima kragnu i džep koji je po meni pun pogodak jer bi bez njega izgledala nekako prazna. Outfit možete videti ovde.

Promo


Za kraj vam ostavljam video ukoliko ga niste pogledali.
Bilo bi mi drago kad bi me podržali na jutjubu, lajkovali video i subskrajbovali se.
Čekam vas tamo.
_______

21 comments:

  1. Everything is so stunning! I especially love that white shirt with the statement pocket. So cute!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Jako lijep haul,sve mi se mnogo dopada i video je super! <3

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  3. Divne stvari, haljina sa čipkom je prekjut:D

    sosihappylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Sjajan post, draga moja. Outfiti su jako dobri, a video predobar.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Adda's Life

    ReplyDelete
  5. Hello :) it appears that i already was following you, if you dont follow me, can you follow my blog? as you said ^^
    kisses!!

    My blog - Lalabetterdayz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, that's great. I'm following you now. ❤️

      Delete
  6. Stvari su predivne, kao i fotografije!

    Books&Tea

    ReplyDelete
  7. Prelijepe stvari si uzela, video je odličan, kao i fotografije! ♥♥♥

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2018/07/30-ideja-za-zabavno-ljeto.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Amina! Drago mi je da ti se dopada. ❤️

      Delete
  8. Nice clothes!

    http://the-fight-for-a-dream.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Gamiss ima odlične stvari po povoljnim cijenama! :)

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page | ☆ ☆ ☆ | Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista se slažem sa tobom. On je jedan od najpovoljnijih sajtova. :)

      Delete
  10. Sve što si poručila mi se mnogo dopada, baš pristaje uz tebe i prikazuje u potpunosti tvoj stil. Gamiss je odličan sajt i uvek rado poručujem sa njega. Sve pohvale, draga! ♡

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, zaista jeste sjajan sajt. ❤️

      Delete
  11. Beautiful pieces, I loved each one of them. The store is amazing. Have a great day!

    Blog Paisagem de Janela
    www.paisagemdejanela.com

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫