A Little Part Of My Morning Ritual


Verujem da svako od nas ima neki svoj ritual koji radi svakog jutra ili se barem trudi jer mu vreme ne dozvoljava s obzirom da je ono uvek raspoloženo za trku. Ja pokušavam da pratim maksimalno svoju rutinu, ali kad ti na papiru stoji milion obaveza onda je teško pratiti je, a stvoriti je tek... to je priča zvana drugi univerzum. Međutim, trudim se da obavim svoj ritual uz sveže pecivo iz pekare kada stignem da ga kupim (savršenstvo je kad je tek izvađeno iz rerne pa širi svoj opojan miris), a na slikama trenutno možete videti seven days kroasan koji obožavam jer vanila je to, šolju kafe iz svoje omiljene starbucks šolje koju ukrašava sirena sa rosegal sajta (videli ste je u Mermaid & Unicorn Things postu) i nečim slatkim što je ovaj put krofna prelivena čokoladom.


Kašika sirene mi je stigla zajedno sa sirena makeup četkicamaeagle torbom i haljinom koju tek treba da vam pokažem, naravno, sve sa rosegal sajta. Moje mišljenje o kašici je okej, kašika ko kašika, ne? Izgleda interesantno i predivno kao dekoracija jer kao da joj je rep ubačen u kafu dok sedi na šolji. Jedina stvar je ta što je dugačka 12cm što spada u male kašike, a to znači da ne može da dođe do dna šolje ako recimo želite da izmešate šećer. Kažem da ne može jer pretpostavljam da koristite ogromne šolje kao ja. U svakom slučaju, veoma sam zadovoljna njom i drago mi je što sam je naručila.


Sada što se tiče mog jutarnjeg rituala što je i tema ovog posta jeste popunjavanje dnevnika zahvalnosti. Za to ne treba mnogo vremena, eventualno 15 do 20 minuta (nekad i više), zavisi koliko ste inspirisani i skoncentrisani na dan o kojem pišete. Ovaj dnevnik je nešto najbolje što sam dobila jer otkad sam počela da ga popunjavam posle nekoliko dana ono što bih napisala bi se ostvarilo. I ne šalim se. Zaista je istina. Mislim da tako deluje jer je u njega utkano (napisano) samo ono pozitivno. Iz svog dana zbog njega bukvalno izvlačite samo pozitivu, a negativne i crne misli dobijaju OGROMAN ban.

Pored ispunjavanja napisanih želja, on deluje tako da ceo dan budem raspoložena, vesela i pozitivna. Zaista kako drugačije bi i moglo biti kada sam okružena i mislim samo na pozitivne stvari? Popunjavanjem ovog dnevnika sam dokazala izreku koja glasi 'kakve su ti misli, takav ti je život' iliti 'pozitivne misli, pozitivan život' zato ti, ti osobo koja čitaš ovo, budi pozitivna, budi zahvalna. Every single fakin day. Jer isplati se. I treća stvar, zahvaljujući ovom dnevniku postala sam bolja osoba. Osoba koja je spremna uraditi nešto dobro i pomoći nekome za bilo šta jer zadovoljne osobe to rade. Zbog toga jedna velika preporuka za ovaj dnevnik jer je life changing i to na bolje. Ako se zadesi muška osoba da čita ovaj tekst onda znaj da ima i muška verzija dnevnika.


Šta je vaš obavezni jutarnji ritual? Na čemu ste zahvalni danas?



Bilo bi mi drago kad bi me podržali na jutjubu, lajkovali video i subskrajbovali se.
Čekam vas tamo.

_______

19 comments:

  1. Divan post i poslastice!Odlican post!


    Ilmaha |Zapratite♥️
    Citati |Zapratite♥️

    ReplyDelete
  2. Divan post! Kada ima vremena moje jutro je zaista slično tvom. Kafa, neka grickalica, telefon i muzika. I ono traje po par sati dok ne popijem kafu, a srećom kafu mogu satima da pijem. Inače, fotke su prelepe!

    Milica's diary

    ReplyDelete
  3. It looks super tasty! :)

    www.trendsandfashionblog.pt

    ReplyDelete
  4. Imas jako lijepu rutinu,voljela bih da su i moja jutra takva. Ja uglavnom ne znam gdje se nalazim ujutru. Ali zato mnogo vise volim vece i ono je posveceno samo meni. Taman si mi dala ideju da uradim mozda post na tu temu.
    Zapratila sam te na YouTubu,a na blogu te vec pratim.

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Lijep post draga <3 Izgleda sve tako preslatko *_*

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.com/2018/09/its-never-late-to-find-yourself.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Yum, looks like a very tasty morning!
    Have a lovely day :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    ReplyDelete
  8. Ovo toliko savrseno i ukusno izgleda.. ^_^ Odlicne fotkice draga ^_^

    Novi post
    https://prettylittleadrianna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Predobro
    Molim te pogledaj moj blog nova sam: https://pinkpassionisfashion.blogspot.com/2018/09/how-to-style-white-shirt.html
    Hvala draga <3

    ReplyDelete
  10. Predivan post, oduševila si me ovim fotografijama *O* moram priznati da je i moja rutina veoma slična

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  11. Ovaj post mi je toliko divan, naprosto sam oduševljena i slikama i tekstom! Dnevnik Zahvalnosti mi izgleda kao prelijepa ideja, voljela bih ga posjedovati. Nadam se da dostavljaju za BiH. :) Super post draga moja ! <3

    Vildana from Living Like V

    ReplyDelete
  12. This looks delicious ! I'm following you now :)

    Natalie
    www.lucyandtherunaways.com

    ReplyDelete
  13. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write ups thanks once again.
    Wall calendar printing

    ReplyDelete
  14. wow, amazing post. Would you like to follow each other?

    https://styleoflifet.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫