Biggest Highlights of 2019


Dok prelistavam fotke shvatam da je 2019. godina donela mnogo lepih stvari, ali ipak obeležena je sa dva loša događaja koja mi jednostavno slamaju srce. Neću reći, niti pisati o tome već ću se okrenuti lepim stvarima koje i sami možete videti u nastavku.

Inače, veoma mi je drago što se 2019. godina završila i što je počela nova 2020. godina, i to ne samo godina već i decenija. Svake godine posle magične noći imam toliko ideja, inspiracije i volje da bih mogla planine da pomeram samo kad bi bilo moguće. Nova godina za mene znači novi početak i zato se veoma radujem budućnosti. Pre nekoliko godina sam bila drugog mišljenja, a to je da iako dolazi Nova godina mi ostajemo isti i nastavljamo tamo gde smo stali. Složila bih se sa time i sada, ali opet u nama postoji preokret koji može da se desi pa samim tim da krene i novi početak. Tada se stvara novi put kojim možemo da idemo i iako je sudbina veliki deo igre, mi ipak možemo povući neke poteze i stvoriti stvari i događaje koje želimo da vidimo na tom putu.

A stvari koje ja želim da vidim na svom putu u knjizi pod nazivom dva-nula-dva-nula su kvalitetno vreme sa porodicom, još TFS uspeha, česte izlaske iz zone komfora, širenje ljubavi prema sebi, rad na svim projektima za kojima mi srce vrišti, želim hasl i girl boss vibe, mir i radost, puno smeha, gomilu ostvarenih stavki sa bucket liste i iskreno, jednu mini classic chanel torbu. 🌠

Now let’s see and toast to yesterday’s achievements and tomorrow’s bright future 

Početkom godine jedva sam čekala da napadne sneg, a kada se to desilo nastale su meni najdraže fotke ikada. Mnogo sam ponosna na njih, a u pitanju je fotošuting sa sankama i medom. Više fotki, a i sam outfit možete videti ovde
Inače, ova pink shein puffer jakna mi je najdraži komad odeće kupljen ove godine. #funfact

Milestone koji sam ostvarila i precrtala sa bucket liste jeste da blogujem 5 godina, da imam 500 čitaoca i da pređem 5k na insta. Sve se to desilo ove godine. Hvala svima koji su se prijavili na GFC i pomogli da se ovo desi. Hvala što čitate moj blog i što me podržavate na insta. Ukoliko sada prvi put vidite tortu nadam se da vam se dopada. 🍕 Ako me vidite nekad i kažete "častiš pizza cake", obećavam da idemo na pizzu. PS: Zapratite me na insta, ove godine idemo do 10k. Let's make the SPELL family bigger.

Vratila sam se jutjubu i snimila nekoliko videa, a među njima je i moj prvi lookbook na koji sam veoma ponosna kako je ispao, a on je ni manje ni više nego za dan zaljubljenih i sve tri boje dominiraju rozom bojom, bojom zaljubljenosti.


Naručila sam prvi put Colour Pop i zaljubila se u proizvode. On je zaista fenomenalan brend po super cenama i imate moje preporuke. Post o proizvodima pročitajte ovde, a unboxing video pogledajte ovde.

Desila se i velika promena po pitanju moje kose. Prvo, ofarbala sam se u svoju boju, a drugo pustila sam je da poraste. To mi je bila jedna od NYE odluka, a sada pošto je godina gotova želim ponovo da je skratim, ali nisam još uvek jer se stalno premišljam da li to da uradim ili ne. Uglavnom, od plave do skoro izbledele crne moja kosa je sada tamno smeđa sa plavim krajevima jer se farba isprala i baš mi se dopada. Šta vi kažete, da je skratim ili da ostavim da raste još?

Slavila sam i stvarala uspomene za Stefin prvi i Davidov drugi Uskrs i bilo je veoma zabavno.
Sakrili smo čokoladice, slatkiše i jaja po dvorištu, a oni su onda išli i tražili gde ih je "zeka" ostavio.

Lansirala sam TFS Magazin koji polako kreće sa radom i nadam se da će biti veoma uspešan i
inspirativan za sve ljubitelje mode. Artikle možete čitati ovde, a na insta zapratiti ovde. Takođe, krenula sam sa radom na
TFS Inspiration projektu, a o čemu je reč imate ovde. Šta mislite, koji će biti sledeći TFS projekat? 

Pronašla sam novu omiljenu hranu, a u pitanju su lazanje. Bukvalno bih uradila sve za jednu porciju.

U maju sam po prvi put posetila Smederevo i u tu čast sam plesala ispred Smederevske tvrđave. U ovoj Novoj godini se nadam da ću posetiti više mesta u Srbiji jer to je road trip na moj način, lol. Više o čipkastoj haljini i outfitu imate ovde.

U maju mi se ostvario najveći teen san, a to je da imam motor. Vožnja na njemu mi je jedan od najsrećnijih trenutaka u životu.

Ove godine sam se trudila da pijem što više vode (napisala sam čak i post zašto je voda veoma bitna), a u tome mi je pomogla divna flašica koju vidite na fotki. Vukla sam je svuda sa sobom, a na kraju je pukla dok sam šopingovala u promenadi. Ali bez brige, odmah sam kupila drugu, istu takvu flašicu. Pored nje, fav essential mi je i knjiga "Budni u pet i vaš je čitav svet". Imate svaku preporuku za nju. Ja sam je kupila sebi i svima koje znam na poklon. Toliko me oduševila. Hvala Robinu na pisanju iste.

Bilo je dosta proslava ove godine, a jedna od njih je svadba mog brata od ujaka. Polako svi članovi porodice staju na ludi kamen, lol, a za 2020. godinu već imam dve svadbe u najavi. Uglavnom, za ovu priliku obukla sam haljinu plave royal boje koji mi je, moram da se pohvalim, stajala kao salivena. Bukvalno kao da je šivena po meri. Uskoro stiže više fotki i ootd.

Septembar je mesec rođendana, pa se tako slavio David, Stefa, moj tata i ja. Ali highlight dobija Stefa jer je napunio jednu godinu i tog istog dana prohodao. Male slatke pobede za njega. My sweet little sunshine. 💖🌞


Objavila sam svoj dvadeseti letnji outfit (akcenat na letnji) a u pitanju je El Señora De Los Cielos. Ovog leta nisam objavljivala puno outfita, ali eto dostigla sam ovaj mini milestone. Za ovu sezonu ima najviše objavljenih outfita dok za ostale sezone ima manje od 20 outfita. Da preciziram, trenutno za proleće ima 14, za jesen 12 i za zimu 8, a 61 je ukupan broj objavljenih outfita.

Ove godine udomili smo novog člana porodice, a u pitanju je maca, wannabe whiskas model, lol. Dugo sam razmišljala kako da je nazovem i na kraju sam se odlučila za Sylva Ace jer je sive boje, a ubrzo je dobila nadimak nindža jer stalno skače na noge, grebe i ujeda. Uglavnom, ne kupujte životinje, ako želite ljubimca UVEK udomite!


Poslednji objavljeni outfit ove godine jeste Out of Zone, a na fotkanju istog sam dobila pojačanje. Pridružio mi se David i pokazao svoje sposobnosti modela. Onda je pao dogovor, on je meni dao trotinet da se provozam, a ja njemu da se slika za blog. 🤣💖


Najveće dostignuće ove godine što se tiče mog influenser života jeste Cosmo Influencer Awards, i ne samo da sam prisustvovala, nego sam bila i nominovana u Cosmo Influencer Star kategoriji! Yess, b! Ovo iskustvo je bilo divno, neverovatno i magično. Zauvek ću ga se sećati i jedva čekam još ovakvih eventa. Kad sam kod njih, bila sam pozvana i na Cosmo Beauty Awards, ali zbog obaveza nisam mogla da dođem. Uglavnom, sve o Cosmo Influencer dodeli nagrada imate u ovom postu.

Woohoo, it's Cinnamon's birthday! My little witchy kitty is getting so big. Ove godine Cinnamon Mau Coco je proslavio peti rođendan, a kao juče da je bilo kad sam mu spasila život i donela ga kući. Sada živi život kralja, ali bukvalno.

Novembar je obeležen venčanjem moje sestre i jako sam srećna zbog nje. Bilo je neverovatno videti je u belom i na ceremoniji. Hej, ovde ponosna sestra! To su svakako magični trenuci za pamćenje jer se ne dešavaju svakodnevno tj. ne viđate svoje najbliže tako često da staju na ludi kamen. Ali zato kada bude, bude jednom, ali vredno. Eh, venčanja su stvarno bajkovita. 👰👭


Ono što ne znate jeste da sam od 1. decembra počela da snimam vlogmas za jutjub kanal i aktivno sam snimala nedelju dana, a onda sam odustala. Razlog za to je što sam došla do realizacije da ću prikazati svoj život, dom gde živim, ljude koji me okružuju, a za to nisam još uvek spremna. Zato vlogmas ostavljam za neki drugi put, a u plan stavljam random klipove.

Dan koji ću zauvek pamtiti je dan kada sam upoznala svoju sestričinu jer trenutak kada sam saznala za nju mi je jedan od najsrećnijih trenutaka u celom životu. Šta da vam kažem nego da mi je još jedan san ostvaren ove godine, a to je da postanem tetka. Biti mama je neprocenjivo i super iskustvo, to stoji, ali biti tetka je unikatno. Welcome to the world, aunt's princess. 👑

And the caffeinator was born. U decembru sam dobila novu adikciju, a u pitanju je kafa. Dan ne može da mi počne bez nje tako da je redovno pijem i to vreme mi je jedno od najdražih pogotovo sada u vreme praznika kada pesme sa novog Seleninog albuma "Rare" idu na repeat, jelka magično svetli, a xmas keksići divno mirišu. Još da je sve belo napolju, bila bi to prava zimska idila.

Šta je vama obeležilo 2019. godinu? Šta ćete pamtiti? I šta sve želite da vidite na svom dva-nula-dva-nula putu?
_______

6 comments:

  1. Thank you for sharing some of your life moment,
    I can see how wonderful you are as a person ♥


    xx
    Amira
    www.theamiraword.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh, thank you so much for your kind words. Im happy you liked it. ♡

      Delete
  2. It definitely looks like it was a really great year! So many fabulous memories.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It was! :) A year I will always remember is 2019, because so many great and happy things happened. ♡

      Delete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫