Clean ID Products | Catrice Cosmetics

Ćao, Spell fam! Stigli su noviteti u svetu lepote, a u pitanju je limitirana kolekcija CLEAN ID od Catrice Cosmetics čije je zaštitno lice Sara Jo. Pop zvezda i trendseterka savršeno se uklopila kao zaštitno lice kampanje čiji inovativni proizvodi osiguravaju bezbrižan, blistav izgled. Stvorila je Catrice ženu koja neguje svoj prirodan izgled, a istovremeno zrači samopouzdanjem i glamurom, koristeći neodoljive proizvode koji brinu i o životnoj okolini, kao i o prirodnim sastojcima.

Proizvodi su veganski i cruelty free, kao i svi Catrice proizvodi. Dolaze bez silikona, parabena, PEG jedinjenja, mineralnog ulja i mikroplastičnih čestica i podržavaju održivi uzgoj palminog ulja (to se odnosi i na derivate palminog ulja), ako ih proizvodi sadrže. Upoznajte čistu lepotu by CATRICE! ... kao i moje mišljenje o proizvodima.

MINERAL VEGAN NATURAL NUDE PALETA SENKI ZA OČI

Catrice kaže: Savršeno usklađenih 12 nijansi veganske Mineral Natural Nude palete senki za oči čine oči sjajnim. Izuzetno pigmentirane, nežna nude i zlatne nijanse mogu se koristiti za stvaranje prirodnog no-make-up izgleda, kao i za izražajne večernje stilove šminkanja. Senke su veganska bez mineralnog ulja, mikroplastičnih čestica i silikona.

NMPC: 1.309 din.

Moje mišljenje: Ova paleta ima nijanse koje oduševljavaju, sve su apsolutno predivne i definitivno bih kupila ovu paletu jer bih maltene koristila sve boje. Naravno, prvo bih potrošila ovu paletu koju već imam, a zatim bih stavila svoje ruke na ovu.

FULL LASH MASKARA EXTRA BLACK

Catrice kaže: Dramatičan izgled za oči koje i dalje izgledaju prirodno? Zahvaljujući Full Lash Extra Black maskari, to više nije kontradikcija. Hranjiva formula s plodovima jagodičastog voća, cvetnim voskom i obogaćena karbon crnom stvara guste, duboke crne trepavice. Zahvaljujući četkici od vlakana lako je uviti trepavice bez otežavanja.

NMPC: 639 din.

Moje mišljenje: Kao veliki ljubitelj maskari, ne bih mogla da odolim, a da je ne probam. Međutim, sa druge strane imam zaaaista dosta maskari, pa bih mogla nekako i da je preskočim, ionako nema ono nešto što govori da mora obavezno da se isproba. Ljudi, ja još uvek nisam kupila i isprobala Glam & Doll maskaru, kako bi ova mogla preko reda? Eh, duga je lista za kupovinu.

MATT TEČNI AJLAJNER ZA OČI

Catrice kaže: Savršena linija ajlajnera za oči otporna na razmazivanje? Nije problem uz matt tečni ajlajner za oči. Veganska formula na bazi vode brzo se suši i osigurava mat završetak koji se neće razmazati ako obrišete oči.

NMPC: 499 din.

Moje mišljenje: E, ovo je mejkap revolucija koju sam čekala. Ajlajner koji se penje na sam vrh liste za šoping jer se ne razmazuje kada brišemo oči, mislim helou, to nam dajte, haha. Još samo da naučim da izvučem savršenu liniju..

COLORED BROW FILLING GEL ZA OBRVE

Catrice kaže: Obojeni gel za punjenje obrva super je jednostavan za nanošenje i daje obrvama prekrasan oblik bez ostavljanja lepljivog osećaja. Gel za obrve je dostupan u tri nijanse i ujednačava male praznine – za besprekorne obrve koje izgledaju prirodno. Za još intenzivniji efekat boje, gel za punjenje obrva može se kombinovati s puderom za obrve ili olovkom za obrve.

NMPC: 449 din.

Moje mišljenje: Vau, vau, vau. Ne koristim gelove za obrve, međutim, ovaj gel za punjenje obrva je must-try. Baš me interesuje kako radi i kako bi mi obrve izgledale sa njim. Hej, kada probam slikam selfie i kačim na insta da vidite svi zato follow me.

TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE

Catrice kaže: Prekrasne obrve koje izgledaju kao da ih je oblikovao profesionalac samo u nekoliko koraka pomoću transparentnog gela za fiksiranje obrva. Gel dovodi obrve u savršen oblik i održava ih neverovatnim tokom celog dana. Zbog nelepljive, prozirne formule, obrve izgledaju prirodno i negovano.

NMPC: 429 din.

Moje mišljenje: Hm, da sam profesionalna šminkerka sigurno bih kupila ovaj proizvod, ovako ne bih. Smatram da mi ne treba i da bi kupovina njega bilo bacanje para. Toliko o tome.

HYDRA VOLUME LIP PLUMPER SJAJ ZA USNE
Catrice kaže: Hijaluronska kiselina u Hydra Volume Plumper sjaju omekšava usne, čini da usne izgledaju punije, lepše i glađe. Elegantne nijanse u svetlucavoj ružičastoj i nude osiguravaju prirodan sjajni izgled. Mogu se nositi samostalno ili kao završetak na vrhu mat ruža za usne.

NMPC: 519 din.

Moje mišljenje: Ne planiram da koristim sjajeve u narednom periodu (osim ovih koje imam jer želim da ih potrošim što pre) tako da ću definitivno da preskočim ovaj proizvod, ali moram priznati da su nijanse primamljive.

MINERAL HAJLAJTER PALETA
Catrice kaže: Mineral Hajlajter Paleta dostupna je u dve verzije za savršen sjaj. Tri savršeno usklađene nijanse, svaka u ružičastom zlatu ili zlatu, mogu se koristiti za postavljanje ciljanih akcenata na licu – za naglašavanje kontura, usne izgledaju punije ili jagodicama daju veću definiciju. Lagana tekstura nežno se stapa sa kožom.

NMPC: 959 din.

Moje mišljenje: Dopada mi se opis ove hajlajter palete, međutim, neodlučna sam da li da je svrstam u kategoriju proizvoda koje bih kupila i isprobala ili u kategoriju proizvoda koje ne bih kupila i isprobala. Teška odluka...

ČETKA ZA HAJLAJTER
Catrice kaže: Četka za hajlajter je savršen partner za Mineral Highlighting Palete. Četka je veganska i idealna je za prirodno mešanje hajlajtera ili za postavljanje upečatljivih akcenata. A izgled same četke dodatno privlači pažnju svojim bledo ružičastim i sjajnim ružičastim elementima i nežnim, mekanim čekinjama.

NMPC: 639 din.

Moje mišljenje: Ova četka je neodoljiva! Predivne je roze nijanse i sigurna sam da će fenomenalno raditi ono što treba. Definitivno je kupujem. Takođe, veliki plus je što je veganska.

MINERAL BRONZER PUDER
Catrice kaže: Preplanula koža bez sunčanja? Mineral Baked Luminous bronzer u dve nijanse to omogućava! Vredni minerali osiguravaju baršunasto-nežan završetak. Jednostavno četkom nanesite malo bronzera od ušiju do vrha nosa, dobro izblendajte i – voilà! – vaš osunčani izgled je potpun.

NMPC: 789 din.

Moje mišljenje: Trenutno mi ne treba bronzer jer imam da trošim druge, a dok ih potrošim ima da izađu još barem tri, tako da ću najverovatnije preskočiti ovaj proizvod. Ono što moram da priznam jeste da su mnogo dobro urađeni.

ČETKA ZA BRONZER
Catrice kaže: Potpuno je lako pronaći pravu dozu i optimalno naneti bronzer pomoću četke za bronzer. Zaobljeni oblik četke i nežne dlake osiguravaju da se previše praha ne upije odjednom, tako da se bronzer lako blenda. Četka je veganska i dolazi u elegantnom ružičastom dizajnu.

NMPC: 789 din.

Moje mišljenje: Isto kao četka za hajlajter, tako je isto neodoljiva i četka za bronzer. Jasno je da gde ide jedna, ide i druga.

PORE PERFECTING PRAJMER ZA LICE
Catrice kaže: Primenjen samostalno ili kao baza ispod pudera, Pore Perfecting Prajmer čini kožu prirodno glatkom zahvaljujući svom inovativnom nežnom fokusnom efektu. Uz pomoć silicijum- dioksida, prajmer ujednačava male linije i nedostatke i vidljivo smanjuje veličinu pora. Rezultat: Besprekoran, mat ten. I najbolje od svega: prajmer ne sadrži silikone, mikroplastične čestice ili sastojke životinjskog porekla.

NMPC: 789 din.

Moje mišljenje: Trudim se da koristim što manje proizvoda, pogotovo leti, što znači da ću ovog puta preskočiti prajmer. Ali, kada krenem sa full šminkom možda budem isprobala ovaj proizvod ako i dalje bude bio dostupan.

OVERNIGHT JELLY MASKA ZA LICE
Catrice kaže: Uspavana lepotica: noćna žele maska za lice deluje preko noći – za poseban poticaj nege. Vlaži i revitalizuje kožu. Tekstura slična želeu ima prijatan efekat hlađenja. Sledećeg jutra ten izgleda osvežen, gladak i blistav sa zdravim sjajem.

NMPC: 519 din.

Moje mišljenje: Od svih proizvoda do sada, jedino mi je sada srce poigralo jer sam veoma uzbuđena zbog ovog proizvoda. Jelly maska za lice koja ima efekat hlađenja i koja ujutru daje gladak i blistav sjaj? Ah, prodato!


Prime & Fix sprej
Catrice kaže: Apsolutni svestrani talenti: Clean ID Prime & Fix sprejevi pripremaju kožu za puder, vlaže je i vidljivo izravnavaju neravnine. Također postavljaju vaš make-up izgled za sjajan završetak. Između digitalnih maratona za sastanke, kućnih treninga tokom pauze za ručak i video poziva s prijateljima, sprejevi se mogu koristiti i za osvežavanje kože. Matt Prime & Fix sprej deluje umirujuće zahvaljujući aloe veri, dok Glow Prime & Fix sprej s ekstraktom latica ruže hidrira i stimuliše svežinu.

NMPC: 639 din.

Moje mišljenje: Ako sam ja dobro shvatila, ovaj proizvod je 3u1, znači koristi se kao prajmer pre šminkanja, kao fix posle šminkanja i još plus može da se koristi za osvežavanje kože. Molim? Kakva je ovo magija? 😍

PEELING ENZYME PUDER
Catrice kaže: Zahvaljujući biljnim enzimima, Enzimski piling puder uklanja mrtve stanice kože i višak sebuma vrlo nežno i bez mehaničke iritacije. Dubinski čisti i razbistruje kožu i obnavlja je nakon nanošenja. Da biste ga koristili, stavite malu količinu pudera na dlan i pomešajte sa tri ili četiri kapi vode. Nanesite emulziju na lice i ostavite da deluje oko pet minuta, a zatim temeljito isperite.Rezultat: gladak ten svežeg izgleda.

NMPC: 789 din.

Moje mišljenje: Prvi put se susrećem sa ovakvim proizvodom i iskreno ne bih mu dala šansu. Zvuči zanimljivo, ali radije bih uzela neki drugi proizvod. Ovo je no-no od mene.

HYALURONIC BOOST SERUM & CARROT GLOW ULJE ZA LICE
Catrice kaže: Predstavljamo dvojac za besprekornu, glatku put: Carrot glow ulje za lice od šargarepe nudi roze, svež sjaj, a Hyaluronic Boost serum hrani kožu dodatnom vlagom. Ulje za lice i serum dolaze bez silikona, mineralnog ulja, mikroplastičnih čestica, parabena ili PEG veza. Obe u visokokvalitetnoj staklenoj bočici sa praktičnom pipetom – i apsolutni su vrhunac svake kolekcije za negu kože.

NMPC: 789  din.

Moje mišljenje: Na vrhu liste za kupovinu iz Clean ID kolekcije mi se nalazi upravo ovaj serum & ulje za lice. Volim mejkap proizvode, međutim, još više volim one za negu lica, a ovaj proizvod mi je primamljiv isto kao i jelly maska za lice.

GUA SHA LIFTING KAMEN ZA LICE
Catrice kaže: Svojim neobičnim oblikom, Gua Sha Lifting kamen za lice udobno leži u ruci te je idealan za umirujuću masažu lica. Kamen za masažu izrađen je od aventurinskog kvarca koji hladi kožu i smanjuje otekline na licu. Serumi, ulja i kreme za lice mogu se savršeno umasirati u kožu kamenom kako bi se dodatno pojačao efekat nege kože. Za spa tretman kod kuće!

NMPC: 899 din.

Moje mišljenje: Vau, ovo zvuči baš zanimljivo, ali volela bih da pročitam tuđe utiske i mišljenja pre nego što se upustim u pustolovinu sa ovim kamenom od aventurinskog kvarca. Oblik mu je svakako interesantan.

Ako želite da isprobam ove proizvode, podržite moj blog i rad putem paypal app: paypal.com/paypalme/jasminadimitri

Koji proizvodi su se vama najviše dopali? Šta planirate da kupite? Da li ste već isprobali nešto?
_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

No comments:

Post a Comment

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫