Review: City Style Mascara | Golden Rose

This is the first review I'm doing on my blog and it's all about City Style mascara by Golden Rose. Everyone talked about this one, so I decided to try this mascara and I can say I'm very pleased. This is one of the best mascaras I used in my life! Package is cute, brush has two types of spines. First is short which gives length and volume and the other one, longer, gives curls and separates lashes. Formula is easy to apply and long standing. If you're looking for a mascara I recommend this one to you.
_______
Biću iskrena i reći da sam u celom svom životu koristila samo tri do četiri maskare i da pre i nisam bila neki ljubitelj njih. Zašto? Zato što strašno nisam volela kada treba da je skinem. Da li sam to radila na pogrešan način ili šta već, ali posle uklanjanja ispod očiju bi mi sve bilo crno. Međutim, to sada nije ni bitno jer sam ih zavolela i spremna sam da istrpim to... sve za duge trepavice i veće oči.

Mnogi su hvalili ovu GR maskaru pod imenom City Style i zato sam morala i sama da je isprobam. Kupljena je u Lilly-u za skoro 200 dinara i bila je upakovana u foliji što je odlično jer je sigurno da je niko nije otvarao pre mene.

Pakovanje je veoma jako, otvara se lako, a zatvara se čvrsto što je i dobro kako se ne bi sušila. Formula je odlična, niti je previše suva, niti je previša mokra. Lako se nanosi i dugo stoji, a lako se i skida.


Na jednoj strani četkice su kraće bodljice (one daju volumen i dužinu), a na drugoj su duže bodljice (one uvijaju i raščešljavaju trepavice). Ukoliko nanesete više slojeva, trepavice bivaju sve duže i dobijaju veći volumen, a ostaju raščešljane. Četkica vadi dovoljnu količinu za korišćenje.

Na ovoj slici imam dva sloja maskare.
Golden Rose kaže: Inovativna formula koja daje megavolumen i dužinu trepavicama. Njena dvostrana fleksibilna četkica uvija i razdvaja trepavice, daje im izuzetan volumen i boji ih u izrazito crnu boju.

Dopada mi se: što se brzo suši, postojanost, cena, što razdvaja trepavice, četkica.
Ne dopada mi se: što je jedva stavim da stoji uspravno ☺... šalim se, nemam nekih zamerki.

INFO:
Proizvođač: Golden Rose 
Cena: oko 200 dinara
Količina: 9ml
Dostupna u: Lilly, Kristabell
Da li je preporučujem: Da
Da li bih je ponovo kupila: Da

OCENE:
Pakovanje: 4/5
Cena: 5/5
Nanošenje: 5/5
Postojanost: 5/5
Izgled trepavica: 4/5
UKUPNA OCENA: 5/5


Prva recenzija na mom blogu i upravo je završena! Šta vi mislite o ovoj maskari? Da li je koristite i da li sada možda planirate da je kupite? Ima još nekoliko maskara u ovoj kolekciji i planiram i njih da kupim jer su veoma povoljne. Kada ih isprobam i testiram, stiže recenzija i za njih.

With Love,

9 comments:

  1. Ja i nešto ne koristim maskare,ali kada budem počela da ih koristim definitivno ću ovu isprobati!
    Inače,super recenzija!

    Flyovanje.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne koristim ih ni ja često jer ne volim da ih skidam, haha... Uglavnom, uvek je nosim kada idem u provod, ovako ne. :) Hvala ti. :)

      Delete
  2. Ja podhitno moram kupiti novu maskaru jer mi se stara od 'prečestog' korištenja posušila xD Sada, kad god hoću uzeti maskaru moram ukrasti maminu xD Super je recenzija i izvrsne slike. Super si objasnila sve u vezi maskare i navela njezine dobre i loše strane! Jedva čekam nove recenzije jer ti ove jako dobro idu! Sve pohvale! ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako ti treba nova, možeš ovu isprobati. Nije skupa, a mnogo je efikasna. :)
      Hvala ti mnogo, definitivno će ih biti još. :)

      Delete
  3. Odličan post ! Ja se ne šminkam toliko , ali i kada se šminkam maskara mi je najbitnija, pa možda probam i ovu . :* Hvala ti na preporuci i na odlično objašnjenim detaljima. :D

    Pogledaj moj blog ----------------> allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj je jer je stvarno mnogo dobra. :) Hvala. ♥

      Delete
  4. Ova pozadina roza me je jako privukla. Bas mi se svidja kako izgleda na ocima. Ako je pronadjem , kupicu je. ♥
    novi post kod mene - ocekivanja vs realnost ♥
    http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Dámské klasické svetry
    Dámské klasické svetry

    Dámské klasické svetry, basic MOHITO
    Dámské basic svetry se vyznačují klasickými, jednoduchými střihy. Najdete zde roláky, kardigany, dlouhé svetry i kratší vypasované svetry. Některé základní návrhy mají velmi minimalistické, elegantní vsadky, např. řetízek ve výstřihu nebo malé knoflíčky, perly. V MOHITO najdete basic svetry z viskózy, ekologického materiálu, vlny, bavlny.

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫