Review: The Falsies Push Up Drama | Maybelline


You want drama? The Falsies Push Up Drama by Maybelline is all about it. Lashes so lifted, so dramatic, so black, so expressed. Review about this mascara is here! For photos and more text, translate on your language and see/read it below.ˇ
_______
Još jedna recenzija maskare je pred vama. Ovog puta je u pitanju The Falsies Push Up Drama maskara od Maybelline-a. Prosto rečeno, posle City Style maskare trebala mi je nova i bila sam jako neodlučna koju da uzmem sve dok nisam na tumblr dashboardu ugledala promo sliku Gigi za Push Up Drama maskaru. Istog trenutka sam znala da želim baš nju i eto uzela sam je.

Maybelline kažeSpecijalno dizajnirana četkica omogućuje tako podignute, tako dramatične trepavice. Odvaži se na efekt umetnih trepavica na tvojim očima! Nanesi maskaru od korena do vrhova trepavica dok ne postigneš željeni volumen. Između dva nanošenja maskara na trepavicama se ne sme osušiti. 


Izgled
Na prvi pogled pomislićete da je ovo dvostrana maskara, međutim, nije. Jedini deo koji se otvara je crveni. Kao što vidite, pakovanje je crvene i roze metalik boje dok ih na sredini spaja crni deo koji kao ide malo preko. Na njemu piše ime maskare i kakva je četkica. Kad sam već kod nje, ona je gumena sa cup-shaped čekinjama koja je inače prva Maybelline maskara sa takvom četkicom. Ono što mi se dopada je to što je četkica roze boje, ali boja se, naravno, ne vidi jer je prekrivena maskarom.


Formula
Formula je odlična, veoma crna i onako "mokra" kakva i treba da bude. Daje volumen, dužinu, ne stvara grudvice i lako se nanosi. Ukoliko želite dva sloja, drugi morate odmah staviti tj. pre nego što se osuši prvi sloj. Preporučujem je devojkama koje žele izraženije trepavice jer maskara baš daje izgled veštačkih trepavica. Maskara je prava drama, idealna za izlaske i za malo upečatljiviji izgled. Za one koje žele prirodniji izgled predlažem neku drugu maskaru.  

Utisak
Ja sam oduševljena ovom maskarom, kako izgledom (obožavam metalik odsjaj), tako i efektom formule. Velike, crne i dramatične trepavice? Može! Tokom svog života i nisam baš koristila mnogo maskari, na blogu ste videli tri uključujući i ovu, tako da kada se sve sabere i oduzme od City Style, All in One i ove maskare, izabrala bih ovu. Šta da vam kažem, volim dramu.


INFO
Proizvođač: Maybelline
Cena: oko 600 RSD
Količina: 9.5ml

OCENA
★★★★
_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

13 comments:

  1. Looks so great

    xx LL

    www.lalouuula.com

    ReplyDelete
  2. nice post!!
    http://www.therunwhy.com/

    ReplyDelete
  3. Divan post, draga :) Nikad nisam probala ni jednu Maybelline maskaru jer jednostavno ne mogu da odlucim koju.

    girl-hashtag.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga. Eto ako baš ne možeš da odlučiš preporučujem ti ovu ako želiš dramatičnije trepavice. :)

      Delete
  4. Jako sam se dvoumila da li kupiti ili ne, ali sada sam sigurna da je zelim! Odlicne recenzije pises :) <3

    ReplyDelete
  5. Odlična recenzija! Itekako ću isprobati ovu maskaru. ☺♥
    gabinesss.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Heeei,slučajno sam naišla na tvoj blog, i drago mi je da jesam!
    Postovi su odlični i ideje su extra kreativne i zanimljive,obozavam tvoje recenzije :)
    Samo tako nastavi! <3
    Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)Iii daa počinjem pisati knjigu,na zadnjem postu je kratki uvod,ako možeš pogledaj i napiši mi mišljenje,jer bi mi tvoje jako značilo <3

    Boomy's Place

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫