DressLily Haul

Pre nekih mesec dana sam sklopila saradnju sa DressLily sajtom i paket sa naručenim stvarima mi je konačno stigao pa bi i bio red posle isprobanih stvari da vam ih i pokažem, a uskoro možete očekivati i outfit postove. DressLily je sajt koji vam nudi raznovrsnu odeću, obuću, nakit, torbe i još mnogo toga. Isporuka je besplatna i paketi stižu za nekoliko nedelja, pa barem u mom slučaju. Što se tiče stvari, naručila sam dve. Prva je duks sa natpisom Different rozo-belo-sive boje, a druga je duks u stilu college jakne na raskopčavanje sivo-crne boje. Više informacija i moje mišljenje možete naći u nastavku.


Kad god bih videla ovaj duks privlačio bi mi ogromnu pažnju jer deluje cozy, a i veoma je girly tako da sam morala da ga naručim. Kada sam ga uzela u ruke prva misao mi je bila da mi je mali, ali kada sam ga isprobala savršeno mi je odgovarao. Poslušala sam druge koji su navodili da uzimaju jednu veličinu veću, tako da to preporučujem i ja vama. Duks je od poliestera i bio je dosta izgužvan kada je stigao. Na sajtu imaju još tri kombinacije boja, a njih i ovaj možete pogledati OVDE


Ovaj duks na raskopčavanje u stilu studentske jakne me je oduševio. Može da se kombinuje na sportski, ali i na elegantniji način. On je od pamuka i akrila (crni delovi) i za razliku od duksa gore, on nije bio izgužvan, haha. Ima džepove i jako je udoban, topao i mekan. Kao što znate, oduvek sam htela da imam ovako neku stvar, a sada je ta stavka i precrtana zahvaljujući DressLily sajtu. Ovaj duks možete pogledati OVDE. Inače, ja nosim veličinu S, a ovi duksevi su naručeni u veličini M.

Jako sam srećna zbog ove saradnje i nadam se da ću ponovo sarađivati sa DressLily sajtom. Na njemu ima dosta popusta, tako da ne zaboravite da pogledate sajt jer možda nađete nešto što vam se baš svidi. Kako vam se dopadaju ove stvari?

*collab post with DressLily
_______

11 comments:

  1. Super stvarčice :)
    ilofashion5.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Odličan post! Imam tu prvu majicu i mislim da se kvalitet dosta razlikuje od slike sa sajta, ali je jako dobra. Puno sreće u daljnjem radu, imaš follow. <3

    ReplyDelete
  3. I love Dresslily items <3
    Have a nice Monday dear!
    Kisses
    Dili
    New post: http://www.milanotime.net/red-mermaid-in-everpretty/

    ReplyDelete
  4. Nice jumper and very interesting post)
    We can follow each other by g+. What do you think?
    http://beyoutiful.com.ua

    ReplyDelete
  5. Super si stvari naručila!
    Pratim te!
    http://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫