Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Christmas Decoration 2.0 | 2016


Šoping centar Ušće za vreme praznika bih nazvala zemlju Božićnih Čuda, a u to ćete moći da se uverite kada vidite slike koje sam uslikala. Ove godine ih ima mnogo više nego u postu od prošle godine pa se nadam da ću sledeće godine krenuti za nekom novom "zemljom Božićnih Čuda". Kao što znate, prošle godine sam pisala isti ovaj post i rekla sam, nadajući se, da ću se ove godine (2016) slikati u onoj famoznoj crvenoj fotelji i znate šta? To se ispunilo. Moja je greška što sam mislila da dekoraciju ukrasa na jelki menjanju pošto je ove godine kako se čini ista kao i prošle. Ali ono što najviše oduševljava su svetleći irvasi.

Pored Ušća, tu su slike i sa još par mesta koja sam posetila, naravno, sva u prazničnom duhu, pa se nadam da će vam se svideti i te slike. Ostalo je još samo jedno da se kaže, a to je farewell christmas. Do sledeće godine...

Zar prosto ne volite Božić i svu tu neverovatno magičnu dekoraciju?
_______

4 comments:

  1. Wow, slike su divne! Inace obozavam lampice, snjegovice, ukrasne poklone i svu blagdansku dekoraciju. Nazalost, cesto u zubi prodjemo pored nekih divnih stvari koje onda ni ne primijetimo. Super je sto si ih odlucila zabiljeziti. Zelim ti puno srece u novoj godini! :)
    Novo kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫