Moyocoyotzin | Bloger Fest Event


Dok ne stignu novi outfit postovi odlučila sam da objavim slike i outfit sa Bloger Festa koji se održao 22. decembra u DKC u Beogradu. Do sada ste većinu ovih slika mogli videti na mom instagramu, ali bila bi prava šteta ne objaviti ih i ovde.

Manifestacija Bloger Fest je bila zaista fenomenalna, bilo je divnih učesnika i gostiju i moglo je svašta nešto da se nauči od njih. Ja sam se posebno obradovala Milanu Maglovu jer je on jedna pozitivna i veoma zabavna osoba. Na njegov panel sam kasnila jer sam tad otišla da pojedem nešto i najzanimljivije je to što uopšte nisam ni znala da će učestvovati, a najgore to što sam razmišljala da čak i ne prisustvujem panelu u kojem je on bio. Dobro je pa sam se predomislila jer ga inače ne bih upoznala.

Ukoliko ne znate bila sam i ja učesnik i moram priznati da sam imala tremu, ali kako je vreme na bini odmicalo postajala sam sve opuštenija. Takvu tremu nisam imala čak ni tokom ispita. Štaviše, tada nisam uopšte imala tremu, lol. Što se tiče mog outfita, nosim već dobro poznate H&M čizmice i najnoviju suknju na tregere sa SheIn sajta (sada je zapravo sinsay suknja najnovija, a nju sam vam pokazala u brand new videu pod nazivom šta sam kupila u januaru). Tako da, ako vas zanima šta sam to još kupila i koje odevne komade ćete najverovatnije videti na blogu u neko skorije vreme onda obavezno pogledajte da video. Uživajte sada!

Hat: Nagy Hut | Shirt: Terranova | Skirt: SheIn | Boots: H&M
_______

29 comments:

  1. Nikada nisam bila na blogerfest i djeluje mi kao sjajan događaj, posebno za nas blogere. Autfit je sjajan i jako mi se dopada kako ti stoji. Super post.❤️

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista jeste sjajan. ❤️ Hvala ti puno. 😘❤️

      Delete
  2. Your fashion always inspires me to change looks for the better. I love how you mix and match, everything looks pretty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're so sweet! Thank you so much, dear. 😘❤️

      Delete
  3. Replies
    1. You're welcome and thank you, my friend. 😊❤️

      Delete
  4. I loved your outfit and I follow you in instagram
    Charme-se

    ReplyDelete


  5. Wow, the look is too beautiful.
    I followed, follow back?

    Kiss :D

    http://damselme.blogspot.com/?m=0

    ReplyDelete
  6. Thanks for your back 😊 I followed your blog 😊
    https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫