Derma Hair: Anti-Hair Loss Shampoo & Hair Building Fibers | Mr. Black


Pre nekoliko dana dobila sam bundle Mr. Black proizvoda starijih kolekcija, kao i njihovu novu liniju Derma Hair u kojoj se nalaze dva proizvoda, a oni su Anti-Hair Loss šampon i Hair Building fiberi za kosu. Ova nova linija služi protiv opadanja i za rast kose i o njima ću sada da vam pišem. Preneću vam i utiske osobe kojoj sam poklonila proizvode s obzirom da meni nisu potrebni. U nastavku posta vas čekaju informacije čemu služe, kako rade i vredi li kupiti ih. Krenimo...


Fiberi služe za poboljšanje izgleda kose i koriste se za zaliske, proređenu kosu i onu koja tek raste. Koristi se tako što se mikrofiberi pospu na željeno mesto i bukvalno za 10 sekundi ste spremni. Ništa lakše, niti brže od ovoga. Uglavnom, mikrofiberi se kače za kosu tako da nikako ne mogu da vam izazovu neku neželjenu reakciju s obzirom da uopšte ne dodiruju kožu. Otporni su na vetar, kišu i znoj tako da slobodno možete da se krećete, plešete, trčite kao i da idete u teretanu jer će sasvim ostati na svom mestu, ali za te prilike bi trebalo da koristite sprej za kosu koji će da ih fiksira. Što se tiče uklanjanja potrebno je samo oprati kosu običnim šamponom. Namenjeni su i muškom i ženskom polu.

Osobi kojoj sam poklonila ovaj proizvod se jako dopao jer je "fenomenalno odradio posao i što je najbolje skroz izgleda prirodno i pomalo daje volumen kosi." Po utisku, proizvod je vredan kupovine. I slažem se jer ono što sam videla je zaista neverovatno.

U pakovanju se nalazi 22gr što je dovoljno za 75 nanošenja i dolazi u tri nijanse koje su umereno smeđa, tamno smeđa i crna. Ako vam treba još informacija ili želite da naručite ovaj proizvod, to možete uraditi ovde.












Drugi proizvod iz Derma Hair linije je šampon protiv gubitka kose koji podstiče rast kose i sprečava njen gubitak čineći je jačom i gušćom, a to je ono što svi potajno želimo za svoju kosu, zar ne? Volela bih da sam ovaj šampon imala, recimo, pre dve godine kada sam imala problem sa opadanjem kose koji mi je nastao farbanjem kose. Naravno, otkad sam prestala sa farbanjem i vratila svoju prirodnu boju kose, taj problem je sam od sebe nestao isto kao što se i pojavio.

Ono što još ovaj šampon čini jeste da temeljno čisti i hidrira kožu glave. Ne sadrži štetne hemikalije, napravljen je na biljnoj bazi, namenjen je svim tipovima kose i preporučuju da se koristi 3 do 4 puta nedeljno u roku od tri meseca za najbolje rezultate. S tom činjenicom još uvek ne mogu da vam napišem neke utiske, ali kada prođe neko vreme javiću vam sve detaljno.

Dolazi u pakovanju od 200ml, miris mu je biljni, malo neobičan, ali dobro peni i čisti kosu. Možete ga naručiti klikom ovde.

Da li ste probali neki Mr.Black proizvod? Šta kažete za novu Derma Hair liniju?
_______

3 comments:

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫