Krema za lice sa hijaluronom | LANEA


Ako ima nešto što sam naučila s godinama to je da je nega kože mnogo bitnija od šminke jer kada imate lepu kožu šminka vam uopšte nije potrebna i baš zato želim da vam predstavim jedan brend koji sam otkrila što se tiče nege. U pitanju je brend LANEA koji svoju kozmetiku izrađuje ručno u svojoj laboratoriji, od najboljih sirovina dostupnih na tržištu i po oprobanoj recepturi. U njih je utkano višegodišnje iskustvo dipl. farm. spec. kozmetologije Nataše Zečević i u asortimanu možete naći kreme za ruke, lice, oko očiju, serume, mleko za telo, a sada vam pišem o kremi za lice sa hijaluronom za normalnu, masnu i mešovitu kožu.

Ovaj brend postoji još od 2015. godine ali je sredinom 2019. radio rebranding kada je postao Lanea. Kažu da je zdrava i blistava koža njihov moto, a sve proizvode koji to pružaju možete videti i naručiti preko sajta lanea.rs (poštarina je 250 rsd) ili kupiti u apotekama Sunce. Da budete u toku sa novostima zapratite njihov fejsbuk i instagram - @laneakozmetika - jer sam sigurna da nećete hteti da propustite nešto. Sada pređimo na recenziju kreme za lice sa hijaluronom zbog čega i jesmo ovde.
 

Izgled
Krema dolazi u beloj jednostavnoj, ali elegantnoj bočici od 50ml na kojoj se nalazi nalepnica gde piše naziv proizvoda i koja odiše rečima priroda i handmade. Pakovanje dolazi sa pumpicom koja je zaštićena plastičnim poklopcem, a sa bočicom je spaja metalni dodatak. Gledala sam na sajtu i nažalost ovakvo pakovanje više nije dostupno, ali sada u ponudi imaju klasično, okruglo.


Miris i tekstura
Moj prvi utisak što se tiče teksture je da je nekako vodenasta i pomalo masna, ali kada se nanese ne ostavlja masan trag na koži. Poprilično brzo upija, lagana je i pomalo osvežava i hladi. Za miris imam samo reči hvale, on je blag i prijatan, uopšte nije napadan i mnogo mi se dopada. To je onaj miris koji želite stalno da osećate jer je tako lep i osvežavajuć. Poseban na svoj način.

Ključni sastojci ove kreme za lice sa hijaluronom su ulje semena grožđa koje regeneriše i zateže kožu, alantoin koji regeneriše kožu i povećava njenu glatkoću i ulje jojobe koje potpomaže hidrataciju, hrani kožu i reguliše lučenje sebuma.


Upotreba
Krema se nanosi svaki dan ujutru i/ili uveče na suvu i čistu kožu. Ja sam je uvrstila u svoju noćnu rutinu pa je nanosim pred spavanje. Pre toga sam je koristila i ujutru za što bolje rezultate i već pri prvom korišćenju (koje možete videti u ovom videu) mogu reći da mi je falila krema sa hijaluronom jer sam odmah naredni dan primetila poboljšanje na svojoj koži. Lice mi je postalo meko, glatko i hidrirano, upravo ono za šta je i zadužen hijaluron. Iskreno, iznenadila sam se jer sam koristila druge kreme, ali nijedna nije dala takav rezultat. Imala sam osećaj kao da mi je koža prodisala. 


Utisak
Belo pakovanje na pumpicu izgleda jednostavno, ali opet odiše luksuznošću i kvalitetom. Dopada mi se to. Miris je fantastičan, formula je fenomenalna. Čini da koža diše, daje joj hidriranost i još pored svega ostalog ona podmlađuje i mogu da je koriste osobe sa normalnom, masnom i mešovitom kožom. Zar to nije sjajno? Po mom mišljenju vredi isprobati ovu kremu, ali naravno s obzirom da ima anti-age efekat ne preporučujem je mlađima kojima to još uvek nije potrebno. Sve u svoje vreme, pa i anti-age kreme. Do tada, od mene imate preporuku za kreme za ruke jer imaju nova prekjut dizajnerska pakovanja.

INFO
Proizvođač: lanea.rs
Cena: 1400 rsd 
Količina: 50ml

OCENA
★★★★★

Kako vam se dopada LANEA brend? Šta kažete za kremu sa hijaluronom?
_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

4 comments:

  1. It looks good. I haven't tried that brand yet. Thanks for sharing.
    I hope you'll visit my blog soon. Have a nice day!

    ReplyDelete
  2. This is a very interesting post :) Also the pictures are very good, I love how you described everything in such detail.
    Your blog looks lovely, dear!

    Following you, would you like to follow me back?
    My blog

    ReplyDelete
  3. Njega koze zaista jeste puno bitnija od sminke. Svaka cast na recenziji mnogo mi se svidja. Posjeti moj blog ako zelis

    LEYLLAND.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫