Olovka za izbeljivanje zuba | Hello Smile

Ne postoji bolji način za započinjanje Nove godine nego sa novim blistavim osmehom zato želim odmah da se zahvalim PR timu jer su mi poslali čak tri Hello Smile olovke za izbeljivanje zuba i pružili priliku da poboljšam njihovu belinu, ali isto tako i testiram brzo beljenje zuba i to izbeljivanje zuba Hello Smile olovkom koja je privukla pažnju mnogih otkako se pojavila. Svi sanjamo da imamo blistav osmeh, a Hello Smile olovka obećava izbeljivanje zuba u samo par minuta. Je li to moguće?


Izgled
Olovka dolazi u pakovanju od 2ml i izgleda jednostavno, ali luksuzno. Na njoj plavim slovima piše logo i izgleda kao da se otvara na obe strane, ali zapravo se otvara samo na jednoj (većoj) i tu se nalazi četkica pomoću koje se nanosi gel. Ako putujete, tretman za savršen osmeh i izbeljivanje zuba Hello Smile olovkom ne mora da se odlaže jer nije velika pa samim tim može da se nosi na putovanja jer će sigurno stati u svaki neseser. To je prednost kućne i prirodne metode beljenja zuba.

Zašto baš Hello Smile olovka?
"Unapređena Hello Smile olovka sadrži dvostruki sistem delovanja, omogućava higijenski način upotrebe, savršeno doziranje seruma za izbeljivanje prilikom svake pojedinačne upotrebe i lako nanošenje seruma na sve vidljive delove Vašeg osmeha. Koristimo isključivo prirodne sastojke u cilju da održimo Vaše zube ne samo beljim, već i zdravijim. Time se postiže zaštita Vaših zuba, jačanje gleđi i smanjenje naslaga."


Koliko vremena je potrebno da Hello Smile olovka izbeli zube?
"Primetna razlika se vidi nakon 1-4 dana, zavisno od trenutne beline Vaših zuba", kaže brend i ja to mogu da potvrdim jer sam razliku videla odmah pri prvom korišćenju. Naravno, nije to neka drastična promena već mali početni korak. Sve zavisi od stanja i beline zuba, a logično je da ne može samo jednim korišćenjem da se dostigne pun efekat. Prirodna metoda beljenja zuba sa Hello Smile olovkom će trajati duže ako se konzumiraju kafa, cigarete i sokovi. Ja pijem kafu i posle korišćenja olovke nekoliko puta videla sam razliku bar za nekoliko nijansi. Uh, jedva čekam dalje rezultate. Olovka se koristi jednom dnevno i veoma je lako.

Tretman izbeljivanje zuba Hello Smile olovkom traje 10 dana posle čega treba da se napravi pauza od 7 dana, a zatim ponovi postupak. Klinički je dokazano da Hello Smile olovka zube može izbeliti i do osam nijansi. To zvuči baš sjajno, jel da?


Kako se koristi Hello Smile olovka za izbeljivanje zuba?
Korišćenje Hello Smile olovke je veoma jednostavno, a prvo što treba da se uradi jeste da se operu zubi kako bi bili čisti. Sledeći korak jeste mućkanje olovke pet sekundi kada će biti spremna za korišćenje. Treba da bude okrenuta na dole kako bi se gel pojavio na aplikator, a pri prvom nanošenju treba je i stisnuti. Gel se nanosi u tankom sloju i dok se to radi potrebno je smešiti se minut. On počinje odmah da deluje i može da penuša, međutim kod mene to nije bio slučaj. Takođe, nisam osetila nikakav ukus niti neprijatnosti. Gel se drži pola sata, za to vreme ne sme ništa da se jede niti pije i na kraju se blago ispira vodom.

Da li je izbeljivanje zuba Hello Smile olovkom zaista bezbedno?
"Hello Smile olovka je bezbedna po Vaše zube i zdravlje. Svi sastojci su klinički ispitani i njihovo korišćenje je apsolutno bezbedno. Hello Smile olovku mogu koristiti i dojilje. Korišćenjem Hello Smile olovke, ne samo da dobijate bele zube, već i više samopouzdanja i razloga za osmeh." Sastojci su natrijum bikarbonat, natrijum perkarbonat glicerol, propilenski glicerol, dejonizovana voda, tietanolamin, karbomer, karboksimetil celuloza, karbamid peroksid, polivinilpirolidon, mentol.

Hello Smile olovka važi dve godine od dana proizvodnje i mogu je koristiti osobe starije od 15 godina isto kao i dojilje. Kao što znate, ja sam se nedavno porodila što znači da sam dojilja i nisam imala nikakvih negativnih iskustava. U trudnoći nisam koristila olovku zbog bezbednosti bebe. 


Utisak
Dolazi u malom pakovanju i može da se nosi svuda. Laka je, brza i totalno efikasna! Ono najbolje? Podržava kućno beljenje zuba tako da izbeljivanje zuba Hello Smile olovkom može da se radi bez napuštanja doma. To je veeeliki plus. Za savršen osmeh će trebati malo više vremena, ali trenutnom promenom sam jako zadovoljna. Hello Smile olovka za izbeljivanje zuba je tako mala, a tako moćna stvar. Sve preporuke za nju. U ovoj godini do kraja računam na blistav osmeh. A vi?

Ako ste zainteresovani za izbeljivanje zuba Hello Smile olovkom na prirodan način u svom domu možete je naručiti na thehellosmile.rs/prodavnica. Rade isporuku za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, ali takođe i za ceo svet. Za navedene države poštarina je besplatna, a sve ostalo što vas zanima pitajte na thehellosmile.rs/kontakt-2.

INFO
Proizvođač: thehellosmile.rs
Cena: 2160 rsd/19.99 €
Količina: 2ml

OCENA
★★★★★

Kako vam zvuči Hello Smile olovka za izbeljivanje zuba? Jeste li je koristili? Kakvi su vaši utisci?
_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

2 comments:

  1. Zdravo draga, želela bih da isprobam ovu olovku, imam to u vidu već duže vreme!
    Sara Pokorni

    ReplyDelete
  2. Čula sam odavno za ovu olovku i duže vreme želim da je isprobam... Međutim, kad vidim cenu, uvek mi je nešto drugo hitnije...

    http://andjelina-svastara.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫