Cool For The Summer | OUTFIT


Ćao, Spell fam! Kada skrolujete instagram i kada svaka druga objava sadrži neki zeleni komad odeće i svetski popularnu zarinu torbu onda je teško odoleti tim trendovima. Znate šta? Čak i ako ne želite da ih ispratite, od tolikih pogleda na fidu oni se podsvesno uvuku u vaše misli i na kraju uhvatite sebe kako tražite nešto zeleno i kako ipak želite da prošetate tu famoznu torbu. Ako ste se pronašli, dobrodošli u klub, zvanično ste cool for the summer jer ovog leta to su must have, must wear trendovi. ✨

Razmišljala sam da li da uzmem torbu jer je realno svi imaju i na kraju sam presekla i uzela žutu. Ispala je divne pastelne boje i manja nego što sam očekivala, ali ipak je pronašla put do mog srca. Zelena. Da li planiram da obnovim garderobu ovom bojom? Ne baš. Pre sam bila veliki ljubitelj iste, ali sada mi je nekako dosta nje. Zadovoljna sam onime što imam u garderoberu i to ću nositi, baš poput ove košulje, i zato ne planiram da kupim ništo novo te boje. Kakvo je vaše mišljenje?


Blouse: Gate 21 | Jeans: Sinsay | Sneakers: Universo | Bag: Zara
_______

3 comments:

  1. Zarina torba je stvarno predivna, imam je i ja. :)

    ReplyDelete
  2. Really interesting blouse. ;)

    Greetings from Poland! ;)

    ReplyDelete
  3. Torba je jako lijepa, imam sličnu, ali zelena mi se nije nikad sviđala, ne znam zašto. Ova boja mi je puno privlačnija! Divan post!

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫