Potrošeni Proizvodi | Avgust/Septembar (Empties)

Ćao, Spell fam! Novi post o potrošenim proizvodima je konačno tu. Za avgust nisam pisala jer sam imala samo jedan proizvod, pa sam čekala da prođe septembar kako bi ih bilo više. Sada ih ukupno ima četiri što opet nije puno, ali je svakako bolje od jednog. Ja sam stvarno loša u ovome, lol, pa se opet pitam kako drugi potroše gomilu proizvoda? Otkrijte mi tajnu... 


Prvi potrošen proizvod o kojem vam pišem je aceton od Afrodite sa ugrađenim biljnim uljima i d-panthenolom. Skroz je solidan, skida lak, nokti su mi ponekad pucali, ali mislim da nije zbog ovog proizvoda. Stvarno nemam zamerki, koristila bih ga opet, ali trenutno bih radije isprobala i druge. Pišite ako imate preporuku za neki. Inače, ovo je moj prvi Afrodita proizvod.


Mislim da moji potrošeni proizvodi ne mogu da prođu bez neke kupke pa tako ovog meseca imam od Balee jungle breeze. Ona miriše na pomorandžu i breskvu. Miris mi se dopao, ali nije me nešto mnogo oduševio. Ima je još uvek na rafovima iako je limited edition. U svakom slučaju, ako želite da je probate požurite dok ne izađe iz asortimana. 


Konačno neki mejkap proizvod! Farmasi deep black maskara izduži trepavice koje deluju prirodno, budu lepe crne boje sa jakim volumenom. Jedna od odličnih maskari i zato imate moju preporuku. Ja sam je koristila za svakodnevne kežual dane (lagana je na licu i zato je savršena za to), ali budite sigurne da može i za izlazak. Ovo je, inače, najprodavanija farmasi maskara.


Ovaj proizvod, ah. Pola bočice sam potrošila, a pola se prosulo. Malo sam se rastužila zbog toga, ali tako joj je bilo suđeno, šta da se radi. U pitanju je Pantene lift & volume šampon za kosu koji mi je bio skroz solidan. Lepo očisti kosu, bude nežna i lako se raščešljava. Takođe joj da volumen kako kaže, ne baš onaj vau volumen, ali dovoljno dobar. Uglavnom, čula sam dobre stvari za Pantene aqua light šampon pa taj planiram sledeći da probam. Jeste li vi koristili neki od ova dva šampona?

Koliko proizvoda ste vi potrošili ovog meseca?

_______

4 comments:

  1. Pantene su šamponi u koje se kunem, samo njih koristim! Maskaru moram da probam, a ta kupka je imala divan miris. <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  2. These products look fantastic! I hope you're having a great week <3
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Ja obozavam balea-ine proizove, najbolji su....

    http://www.ioannesbaby.com/

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫