Fall Fashion Trends | 2018


Dugo nisam pisala modne trendove, nisam li? Ali evo vratila sam ih sada i u ovom postu vam predstavljam šest najvećih i najlakših trendova za nošenje. Pored toga sam dala i neke predloge koje odevne komade možete da kupite i koje boje bi bilo najbolje za izabrati. To je naravno moje lično mišljenje i ne morate se složiti sa mnom. Baš zbog toga se radujem vašim komentarima jer veoma želim da saznam šta vi mislite o trendovima za trenutnu tekuću jesen. Hoćemo li da počnemo?


Logomanija: što se tiče ovog trenda mišljenja su podeljena. Neki smatraju da je baš super nositi recimo majicu ispisanu imenom brenda dok drugi smatraju da je to jako bezveze. Po meni je to okej ako je sve lepo odrađeno i nije nekako napadno. Svakako veoma lepo izgleda, a moji favoriti su balenciaga džemper i gucci majica koju maltene skoro svako ima. Ta dva komada su mi nekako must-have. Oh, moram da dodam i fendi haljinu. Zaista je fenomenalna! 

Tamni teksas: činjenica je da teksas nikad ne izlazi iz mode. Međutim, njegovi oblici kao skinny džins, mom džins, zvonarice kao i bilo koji drugi model ili boja se menjaju. Svi možete da odahnete jer se ove sezone promenila boja, a najzastupljeniji je bio tamni teksas. Bilo koju vrstu džinsa da imate, bilo da su pocepane ili ne, ako su tamne bićete u trendu. Što tamnije to bolje jer ćete biti moderniji. Moj outfit sa tamnim džinsom možete pogledati ovde.

Animal print: svi zasigurno znate da je animal print prisvojio celu planetu, da budem preciznija, snake print iliti print zmije. Nose se i drugi printovi (leopard je drugi po redu) međutim ovaj je broj jedan. Možete ga naći od cipela i torbi preko suknji, pantalona, šorceva do majica, topova i sakoa. Svuda je! Kako vam se dopada ovaj trend? ps: uskoro outfit sa snake printom. 


4. Presijavanje - vinil, lateks, plastika: ja ne znam odakle da krenem sa ovim i takođe ne mogu da odlučim da li mi se dopada ili ne. Te helanke sa slike mi se definitivno ne dopadaju, međutim kaputi i suknje izgledaju neverovatno wow. Predlog za boju: srebrna. Ovaj trend bih opisala ultra moderan i futuristički. Mislim da je on trend budućih generacija i većih razmera. Takođe, mislim da treba dobro paziti kako se kombinuje jer lako može da se dobije pogrešna slika ako se omane u kombiniranju.  

5. Karirano: uh, ovaj trend. Zar ga ne volimo svi pogotovo jeseni jer je pravi jesenji trend? Lak je za kombinovanje, outfit čini zanimljivim i fenomenalno izgleda. Dobro, ne baš svi jer znate one karirane printove nekih određenih boja koji podsećaju na kuhinjske krpe? Budimo realni, zaista podsećaju na njih ili sam ipak to samo ja? U svakom slučaju, moja preporuka je da vodite računa pri odabiru boje, a moj glas za odabir komada odeće ide košuljama i NO.1 sivim sakoima. Tu sigurno nećete pogrešiti.

6. Koža: izlazi li ona nekad iz mode? Kožne jakne stopostotno ne. Moj zaključak je da je koža uvek u modi samo menja poziciju jačine koliko je zastupljena. Kožne jakne naravno ne uklapam u to jer su one vanvremenske i spadaju u must have. ... Ove sezone se igrajte! Izaberite nešto što nije jakna i nosite to. Istražujte i rizikujte s drugim kožnim komadima. Kožna haljina dobro izgleda, onako u barbie badass stilu. Možda nabavim jednu, a vi?

Bonus trend: prosto je nemoguće da niste primetili da su torbe oko struka zauzele posebno mesto svakome u garderoberu. One su dosta praktične jer stoje oko struka i ne morate da ih nosite po rukama. To je jedan ogroman plus, a dajem još jedan jer mogu da posluže kao kaiš/pojas gde možete staviti stvari. Koliko je to dobro?

Koji trend vam se najviše dopada?
*slike su sa @em.spiliopoulos instagram profila
_______

6 comments:

  1. These trends are all fabulous but I will always love animal print. So fun!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I must admit that animal print is really special. Thank you. :)

      Delete
  2. This inspiration is so amazing! Thanks for sharing it xx

    https://fallingforvogue.blogspot.com/2018/11/red.html

    ReplyDelete
  3. Super ideja za post. Obozavam karirane kosulje.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.com

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫