I Try For The First Time ELIZAVECCA Korean Beauty | Reviews


Do sada ste verovatno čuli za brend pod nazivom Elizavecca. To je korejski brend i njihove proizvode možete naručiti na njihovom, ali takođe i na raznim drugim sajtovima. Veoma su popularni u svetu i drago mi je što imam priliku da isprobam neke od njihovih proizvoda. Moje mišljenje za korejske proizvode je dosta pozitivno jer kad vidite svaka osoba iz Koreje ima lepo i čisto lice što govori samo jedno, a to je da su im proizvodi veoma efikasni. Naravno, pod pretpostavkom da koriste svoje proizvode. Ja imam četiri proizvoda, tri za lice i jedan za kosu i u nastavku možete pročitati moje mišljenje i njihovu efikasnost.

Elizavecca proizvodi:


Počeću od ovog proizvoda koji je jedini za kosu i koji je moj apsolutni favorit. Radi se o proteinskom tretmanu sa kolagenom koji svoj posao obavlja fenomenalno. Ja sam se oduševila već tokom prvog korišćenja jer mi je kosa zaista postala meka i svilena. To je nešto neverovatno. Tekstura je gelaste bele boje i koristi se tako što se posle šamponiranja i prosušivanja kose stavi na oštećene delove i ispere posle 5 do 20 minuta sa mlakom vodom. Rezultat je više nego zadovoljavajući i baš zbog toga se našao u mojim letnjim favoritima. Dolazi u preslatkom pakovanju od 100 ml i miriše nekim mirisom koji je teško opisati, ali znajte da je prelep. Preporuka za ovaj proizvod jer me bukvalno oborio s nogu. Ako budem imala priliku, naručiću ga opet. Toliko mi se dopada.


Sledeći proizvod je jedna maska za oči u zanimljivom plavom pakovanju sa prasetom koje je njihov zaštitni lik i pojavljuje se na većini proizvoda. Koristi se tako što se posle čišćenja i toniranja nanese na lice i drži jedno 15 do 20 minuta. Pre nanošenja treba da se otkloni jedan zaštitni deo, a posle i drugi kad se nanese. Ovo je brza maska i ono što bi trebala da uradi jeste da podmladi kožu oko očiju, da smanji bore i pore, da pruži hidrataciju i elastičnost kao i da pobeli tamni deo ispod očiju aka podočnjake. Napravljena je od magarećeg mleka i ulja zajedno sa kokosovim mlekom između ostalog. Ja je još uvek nisam isprobala (shame on me), ali čim to uradim dolazi update, a možda i video sa celim postupkom. Pakovanje sadrži 10 ml.


Elizavecca Fruits Deep-Power Ringer Mask Pack
U paketu je stigla još jedna maska, a u pitanju je Fruits šit maska za lice ( u kolekciji ih ima 10 i svaka maska služi za određen tip kože, a one su EGF, Milk, Vita, Collagen, Tea Tree, Honey, Red Ginseng, Asiatica, Aqua i naravno Fruits). Ova maska se koristi tako što se lice prvo ispere pa maska nanese, drži se 15 do 20 minuta i posle uklanjanja utapkava u lice kako bi koža upila ostatak esencije. Kad sam već kod nje ona treba da poboljša kožu, pruži hidrataciju, da ukloni mrtve ćelije i otpuši pore. Njenu efikasnost ću vam reći kada je budem isprobala (shame on me again). Dobijate 23 ml u pakovanju.


Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Bifida Pure Ample
Poslednji proizvod je takođe za lice i to u vidu seruma u staklenoj bočici od 50 ml koji se nanosi pipetom. On je bukvalno kao voda, znači BEZ boje i BEZ mirisa. Meni se ne dopada što nema miris jer ja volim kad proizvodi mirišu. Formula daje sjajnu mladalačku kožu, čvrstu i elastičnu, pomaže da hidrira i uravnoteži nepravilnosti na licu i da ukloni suve delove. Meni je poslužio za hidriranu i elastičnu kožu kao i za uklanjanje suve kože ali u malim količinama. Nije baš pokazao svoju efikasnost tako da ne bih ponovo naručila ovaj proizvod. Međutim, možda ga nisam ni koristila dovoljno dugo za neke bolje rezultate. Kad budem imala vremena testiraću ga opet na duže staze i javiti vam.

Da li vam se dopadaju ovi proizvodi? Šta biste voleli da isprobate?
_______

16 comments:

  1. Super post! Proizvodi mi izgledaju jako interesantno i pakovanja su im preslatka! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo. <3 Skroz se slažem sa tobom jer su im pakovanja zaista preslatka. :)

      Delete
  2. Great Post. Lovely Blog.
    Follower # 502
    I am following your blog. hope follow back,xxx
    BeautyDrugs new blog post click & comment

    ReplyDelete
  3. Predicam post.😍
    Bilo bi mi drago da posjetia moj blog
    ellidasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. These products looks very interesting! Thank you for recommendation! Would you like to follow each other? If the answer is yes, please subscribe on my YouTube channel and left comment & I'll follow you back on your blog.
    Blog - http://www.exclusivebeautydiary.com/search/label/en
    YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=YdX-b4gNzEE

    ReplyDelete
  5. Os produtos da elizavecca são realmente incríveis.
    nicenessbeauty.com

    ReplyDelete
  6. Thanks a lot :D

    all products sounds super interesting. I'm curious to try

    NEW TIPS POST | MEN’S MAKEUP: MORE BEAUTY, LESS DARAMA, PLEASE..
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm glad you like it and thank you for a comment. :)

      Delete
  7. The products are amazing, loved it! Have a great day!

    Blog Paisagem de Janela
    www.paisagemdejanela.com

    ReplyDelete
  8. The products looks amazing.
    I would like to test in another day.

    http://www.pamlepletier.com

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫