Polka Dots, Hearts & Bees


Retko kad sam inspirisana i oduševljena nekim outfitom toliko da ga sama nosim, ali za ovaj moram priznati da je zaslužna Milica sa bloga Call Me Shopaholic koja ima neverovatan stil i koja je pre svega jedna predivna osoba. Outfit se sastoji od crne dugačke haljine sa belim tufnama, crnom kožnom jaknom i martinkama koje obožavam. Kad sam kupila haljinu dugo sam razmišljala sa čime da je nosim, a onda je Milicin ootd stigao kao naručen jer ništa nisam mogla da smislim. Takođe, kao naručene su stigle naočare i jakna jer sam ih pozajmila od sestre za fotkanje. Svako ko ima sestru zna koliko je lepše nositi njene stvari nego sopstvene, hehe. Kako vam se dopada ova kombinacija? Sa čime biste vi nosili polka dots haljinu? Pišite u komentarima.
_______
I rarely get inspired and impressed by some outfit so much that I also get to wear it, but for this one I have to admit that is creditable Milica from Call Me Shopaholic blog which has an amazing style and is above all a wonderful person. Outfit consists of black long dress with polka dots, a black leather jacket and a boots that I adore. When I bought the dress, I thought for a long time with what to wear it and then Milica's ootd arrived as ordered because I couldn't think of anything to combine it. Also, glasses and jacket kinda arrived as ordered because I borrowed them from my sister for a photoshoot. Anyone with a sister knows how much is better wearing her things than own, hehe. How do you like this combination? What would you wear with a polka dots dress? I wanna know so tell me in the comments.

NecklaceBillionaire Belgrade | JacketBershka | Dress: H&M | Socks: La Sorella | Boots: Gucci Remake BagRosegal/x
_______

13 comments:

  1. Nice outfits 😊 thanks for your sharing 😊

    ReplyDelete
  2. What a fabulous outfit! Polka dots are always a good idea. And I absolutely love those sunglasses! They are gorgeous.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Odlična kombinacija, dopada mi se svaki detalj! :D


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, drago mi je da to čujem od tebe. ♡

      Delete
  4. So pretty! I really love the dress:)
    HAPPY WEEKEND AT HOME
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, Alejandra! ♡

      Happy weekend to you too! x.

      Delete
  5. Prelepa si Jasmina,sijaš! ♥


    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Autfit je prelijep i oduševio me. Inače, nikad nisam naročito voljela tufne, ali me je ovaj autfit podstakao da mi se konačno dopadnu.😍 Odličan post.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫