My Thoughts on Zoella x ColourPop BRUNCH DATE Collection


Čim sam saznala za kolekciju koju je ColourPop uradio sa Zoellom odmah sam znala da ću obavezno morati nešto da naručim, samo sam trebala da sačekam free shipping, a kad se i on desio, moja online kupovina je bila obavljena. Jedva sam čekala da stigne paket jer sam sa prošlim naručenim proizvodima bila oduševljena, sve o tome imate u postu My FIRST Colour Pop Products, i zato mojoj sreći nije bilo kraja. Inspiracija za kolekciju je branč tako da po pakovanjima možete videti jagode u obliku srca, jaja na oko i američke palačinke. A šta sam to naručila? Naravno paletu, jedan mat karmin i jednu senku u tubi. Moje mišljenje o proizvodima, da li su mi se dopali ili nisu i zašto, pročitajte u nastavku, a kako ih koristim pogledajte ovde.


Krenuću od ultra mat karmina pod nazivom @ ME koji sam jedva čekala da isprobam jer prethodni koji sam naručila me naprosto oduševio, međutim, ovaj i nije baš. Zašto nije? Tekstura je odlična, dugotrajnost na nivou, ne skida se kada pijem ili jedem, usne čini glatkim.. šta je onda u pitanju? Pa nijansa. Zašto? Jer je bukvalno iste boje kao moje usne i ne vidi se nikakva razlika da li imam nešto na usnama ili nemam. To mi se uopšte nije dopadalo i u početku sam ga stavljala misleći da li je to realno, ali kasnije mi je nekako postalo okej pa sam ga često nosila. Bukvalno je idealan za "no make up" mejkap na usnama.


Sledeći proizvod o kojem želim da pišem je paleta koja je bila must buy kod mene. Dolazi u zanimljivom pakovanju, a pre svega u lepoj i nežnoj rozoj kutiji koja sadrži dosta zemljanih nijansi i jednu plavu (koja zaista odskače od ostalih i izgleda da joj nije mesto tu). Nijanse se mogu koristiti za dnevne varijante i to baš za famozni "branč", ali isto tako mogu da se iskombinuju mejkap lukovi za izlaske pogotovo u kombinaciji sa sjajnim tečnim senkama iz iste kolekcije. O jednoj upravo imate više ispod. Uglavnom, nijanse su dosta pigmentovane i lako se uklapaju jedna sa drugom. Ono što mi je zanimljivo i fenomenalno jeste to što se u paleti nalaze mat nijanse isto kao šimeraste, ali i sa gliterom. Meni se paleta dopada i vrlo rado je koristim, a najdraže nijanse su mi sundae funday i cinnamon sugar. Naravno, ako želite detaljnu recenziju sa svočevima, samo napišite u komenaru.


I za kraj možda ono najbolje, a u pitanju je tečna senka u tubi pod nazivom OG koja je zlatna šampanjac nijansa posuta srebrnim sjajem. Ona me je oduševila i obavezno sam je koristila za neke bitnije događaje. Idealna je da svaki mejkap dovede do glamura i stavi na poseban level. Skroz je obožavam. Može da se stavi na ceo kapak, a može da se koristi i samo tipa kao ajlajner. Dugo stoji i fenomenalno izgleda. Meni se mnogo dopada i ako bude prilike definitivno ću naručiti i drugu tečnu senku koja je rose gold.


_______

10 comments:

  1. The packaging for these products is so cute, especially that palette. I love the theme! The colours are really fantastic. It is good to know the liquid shadow worked out well. It looks gorgeous!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. I love the packaging, it looks so cute! I also love the shades, these are the ones I mostly wear. Great post!

    LIFELLA

    ReplyDelete
  3. nice brand and the color palette seems so fab.

    anyway, i hope you can comment to this blog entry --> http://www.itsjulieann.com/2020/06/press.html

    i just really need this for my potfolio... thank you so much :)

    ReplyDelete
  4. Obavezno radi post vezan za paletu,predivna je!I tečna senka deluje divno,baš mi je drago da si podučila ove proizvode i da uživaš u njima!
    Ps:Fotke su naravno vrhunske!Odličan post draga ❤️
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Vidjela sam jednu od ovih fotkica i na Instagramu i prosto sam se oduševila! Znam da imaju ovu kolekciju sa Zoellom, sjećam se kad su je tek izbacili, samo ja nikako da uhvatim taj free shipping... Morat ću pažljivije pratiti. Divan post, uživala sam u čitanju! xoxo

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  6. Paleta je prelepa i mnogo mi se dopada.

    ReplyDelete
  7. Odličan post. Mnogo mi se dopada. Iskreno, vidila sam ove proizvode, ali iskreno ni malo me ne primamljuju. Ali svakako sam uživala u tvom postu ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  8. Post je odličan i sjajno si opisala svaki od navedenih proizvoda. Drago mi je da si nekima od njih zadovoljna i nadam se da će te i dalje dobro služiti. ❤️

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫