Piling Za Telo Od Kokosa | Glatko i Slatko


Danas imam da vam pokažem nešto jako fenomenalno što oduševljava na prvi pogled, očarava na prvi miris i stavlja u favorite na prvo korišćenje. Ja sam oduševljena njime i njegovim učinkom da pored recenzije koju sada pišem moram odmah da ga svrstam i u favorite. Kada ga potrošim obavezno isprobavam još neki, a radi se o predivnom pilingu za telo od brenda Glatko i Slatko.
 

Izgled
Proizvod dolazi u staklenoj teglici od 212ml oko koje se nalazi nalepnica plave i bele boje. Na njoj se nalazi logo i naziv brenda, a ispod toga od čega je kao i koji je proizvod. U ovom slučaju kokos i piling za telo. Zatvoren je hermetički metalnim poklopcem. Pored pilinga, dobija se i drvena kašika sa kojom se nanosi proizvod i toliko je slatka da je jedna osoba htela da mi je uzme čak. Uglavnom, osim nje ništa drugo poput ruku, vode i drugih materija ne bi trebalo da dolazi u dodir sa pilingom u tegli. 


Miris i tekstura
S obzirom da je piling od kokosa logično je da će da miriše tako. Znate da nisam vatreni obožavalac ukusa kokosa, ali mirisa, oh, to tako divno miriše. I da, oseća se posle nanošenja i ispiranja, zar ste sumnjali u tim ovog brenda? Za njih imam samo POHVALE jer sve ručno rade, imate i dokaz na njihovom insta profilu. Uglavnom, da pričamo sada o teksturi pilinga koju GiS tim pravi ručno i to od 100% prirodnih sastojaka koji su suva materija kokosa, kokosovo ulje, shea puter, vitamin E, vitamin C, ulje soje i šećer. Ono što ne sadrži je politilen glikol, parabene, sulfate, ftalate, konzervanse i boje što ga čini totalno vegan proizvodom.

"Šećer je savršena baza za piling jer je dovoljno blag da ne ošteti kožu, ali će svojoj granulacijom otkloniti suvu kožu, izumrle ćelije, popraviti nepravilnsti na koži i dati gladak osećaj pod prstima", kaže brend i ja se potpuno slažem sa time. Na dodir je tekstura dosta masna i pomalo gruba, ali kada dođe u dodir sa vodom to se ublažava i tako nastaje čarolija jer koža neverovatno postaje meka i glatka. Piling na bazi šećera zadržava vlažnost i zato je idealan za suvu kožu, ali isto tako i za masnu i normalnu.


Upotreba
Prvo što je potrebno uraditi jeste dobro promešati piling sa kašikom koja se dobija kako bi se dobila gusta smesa. Meni je to veliko zadovoljstvo jer se stvara fenomenalan zvuk, uh, obožavam taj postupak. Posle toga se piling nanosi na kožu koja obavezno mora biti vlažna i nežno se utrljava dok se ne rastopi šećer. To se dešava veoma brzo, potrebno je svega pola minuta za to, koliko sam lično primetila i sasvim je dovoljno da piling odradi svoje. Posle toga se ispira vodom i voila. Nežna, meka, glatka koža je tu, prosto oduševljava i miriše fenomenalno. Inače, rok upotrebe je 180 dana od otvaranja.


Asortiman
Što se tiče pilinga za telo Glatko i Slatko nudi od jagode, kafe i kokosa, a u asortimanu imaju takođe pilinge za lice i to od shea šljive i jabuke-cimeta. Nadam se da će sledeći piling biti od banane jer bi to bila fantazija, slažete li se? Uglavnom, proizvode možete naručiti preko sajta ili instagrama, cena je 990 RSD. I da, tagujte me na insta @TheFashionSpell ako kupite, baš me zanima vaš izbor i pratite #JDiBeauty za još beauty sadržaja.


Utisak
Kada kažem favorit onda je sve jasno, zar ne? Ovaj proizvod je neverovatan jer je nerealno šta radi. Za svaku pohvalu je što ovako nešto postoji kod nas jer nam bez preterivanja pruža rajsku kožu. Svilenu, meku, glatku i slatku. Brend definitivno opravdava svoje ime. Ja sam oduševljena i u šoku koliko je dobar, tako da ako do sada niste probali neki od ovih pilinga onda definitivno morate sada i nebitno koji jer sam sigurna da su svi fenomenalni. 

INFO
Proizvođač: Glatko i Slatko
Cena: 990 dinara 
Količina: 212ml

OCENA
★★★★★

Kako vam se čini piling? Da li ste isprobali neki?
_______
Instagram | Twitter | Bloglovin' | Youtube | Facebook | Tumblr

4 comments:

Hvala na odvojenom vremenu i vernom čitanju. Nadam se da vam se ovaj post dopao, a mi se čitamo u sledećem postu. 💫